Caut bona in Bucuresti

Acum multi ani am infiintat un site si i-am asociat o pagina si un grup pe FaceBook, in ideea ca pe timpul facultatii fata mea sa poata avea un loc de munca mai lejer – nu neaparat bine platit, dar cum era studenta la psihologie si voia sa se specializeze pe copii cu probleme – de la ADHD si pana la autism, am zis eu ca-i va prinde bine experienta. Nu a fost un succes, dar la final am cedat ( contra cost evident ) totul unui lituanian ( estonian sau letonian ) la un pret bunicel. Am ramas insa membru al grupului, asa ca mai primesc oferte de bona de acolo.

Caut bona in Bucuresti pentru fetița 3 luni.

Program luni-vineri 8:00-17:00
Atribuții ce țin strict de copil fără gătit sau menaj. Ambii părinți lucrează de acasa.
Salariu 7500 lei net.
condiții obligatorii angajare bona:
-vârsta 30-45 ani
-experienta minim 5 ani cu recomandări verificabile
-facultate cu diploma de licența limbi străine sau psihologie
vorbitoare de limba germana și engleză nativ.
-permis de conducere categoria b
-curs bona
-curs prim ajutor
-cetățenie romană
-cazier judiciar
-certificat medical și fisa de evaluare psihologica pentru lucrul cu copiii.
Am mai corectat pe ici pe colo anuntul, pentru ca desi mamica este mare IT-ista, sta mai rau la limba romana – dar are pretentii sa fie o bona vorbitoare de germana si engleza nativ ( bun, sa zici ca vrea o sasoaica de pe la noi, dar cum ramane cu engleza? ). Salariul este bun, nimic de zis. Cerintele nu sunt cine stie ce pentru cineva care vrea sa fie bona in Bucuresti – te ocupi de copil – iar la asta nu ai ce comenta. Totusi:
Ce e cu chestia asta cu limbile straine? In ideea ca din comentariile mamicii am inteles ca e vorba de bona la un copil de 3 luni. La ce trebuie permisul de conducere, unde te duci si de ce nu e bun taxiul? Evident ma refer la Bucuresti, cel mai aglomerat oras din sud-estul Europei. Mie mi se pare un anunt facut la misto – in zecile de comentarii mamica are sute de greseli de gramatica, exprimare, etc. ceva imi spune ca fie pretentiile sunt prea mari ( ca si salariul de altfel ), fie e o gluma ca sa se amuze putin pe seama comentariilor!
News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.