Google Maps versus Waze in Romania

Am vazut destule dezbateri legate de ce optine e mai buna pentru navigatie: Google Maps sau Waze, mai ales ca stim cu totii cum te misti in traficul aglomerat din Bucuresti. Putini stiu insa ca ambele aplicatii apartin Google, asa ca teoretic nu ar trebui sa fie mare deosebire intre ele. Daca ma intrebi pe mine, eu aleg de obicei Google Maps, pentru ca nu sunt legat de numarul de telefon, asa cum e in cazul Waze. Dar aici parerile sunt impartite, pentru ca multi s-au trezit ca folosind Waze au ocolit degeaba, ajungand de fapt la 200 de metri distanta de locul initial, sau in loc sa faca cinci minute au facut jumatate de ora.

Google Maps versus Waze in Romania

Waze castiga detasat la partea de interactiune cu utilizatorul, daca vrei sa stii unde sunt milietinii, radarele sau mai stiu eu ce, se gaseste mereu cineva care sa-ti spuna, in schimb Google Maps pare ca stie mai bine traseele, are o interfata simpla si se adreseaza oricui, avansat sau incepator in ale tehnologiei. Da, competitorul sau are o gramada de facilitati si meniuri, iar spre deosebire de GPS-ul ala pe care l-am cumparat acum cinci ani, hartile sunt actualizate la zi. Am un Navi luat pentru concediu, m-a dus pe niste drumuri de mai bine mergeam dupa indicatoarele rutiiere ca si pana atunci.

Am ajuns sa vad centrul Romaniei, de la Cluj la Brasov, nici azi nu stiu pe unde am mers de am zis ca rup masina. Asta pentru ca pe vremea aia eram legat de internetul mobil mai putin ca astazi, cand ai GB de trafic sa-ti ajunga. Asa ca azi folosim telefonul mai mult ca pe orice alt dispozitiv. Faci poze, e pe post de GPS, traducator si obiect de relaxare. Chiar sunt curios, voi ce preferati: Google Maps sau Waze? Evident ca vreau si explicatii de la voi, ca sa stim cu totii de ce ati ales una sau alta din variante.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.