Vrei sa publici o stire, un comunicat de presa, acum o poti face folosind formularul de mai jos. Cerinte: evident sa fie corect scrisa din punct de vedere gramatical, sa fie de cel putin 450 de cuvinte, cel mai bine ar fi daca te si pricepi la redactare, adica sa fie in format HTML, ca sa o luam direct cu copy si paste. Daca nu te pricepi, ne ocupam noi. Asta era valabila de fapt pentru cei ce vor publicitate, dar mai usor ar fi sa ne contacteze la adresa de email eu.rclama[at]gmail.com, unde se pot discuta mai multe daca e cazul.

NU incercati sa va faceti publicitate gratuita, macar incercati ceva in sistem barter, ca poate prinde bine. Iar daca postezi o stire ar trebui sa: fie cat de cat coerent scrisa, ca o mai puricam noi, dar sa fie suficient de mult scris ca sa poata fi publicata, nu doar un simplu mesaj. In cazul mesajelor ar trebui spusa sursa stirii respective, ca sa ne putem documenta. Iar daca este o stire locala, descoperita de voi, atunci ar trebui sa contina si ceva dovezi. Adica nu putem publica ceva doar pe spusele tale, fara poze, filmari, etc.

Parteneri media locali: www.Tulcea.info, www.Aradul.info, Suceveanul, www.ValeaPrahovei.net, Clujul.info, WbPress si DigitalPress. In total sunt sapte publicatii online de stiri locale si nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.