Donez papagali vorbitori

M-am decis sa donez toti papagalii vorbitori pe care-i am, asa ca cine doreste unul sau mai multi nu trebuie decat sa-mi scruie un mesaj pentru a putea lua legatura. Pentru a intra in posesie trebuei sa ma convingi inmesajul tau ca esti un iubitor al acestor pasari minunate, ca ai sa ai grija de el – sau ei. Scrie-mi un mesaj cat mai lung, nu doar cateva cuvinte, pentru ca sper ca esti constient ca sunt multi doritori sa primeasca gratis un papagal vorbitor. In mod cert papagalii nu vorbesc cum o facem noi oamenii, doar scot sunetele care par a fi cuvinte, fara a vorbi la propriu – adica nu o sa ai o conversatie cu papagalul tau.

Donez papagali vorbitori

Exista mai multe specii de papagalii vorbitori, eu donez trei perusi, fiind de dimensiuni mici si fiind o specie de papagal care se preteaza la cresterea intr-un apartament [ stau la bloc in Bucuresti ]. Evident ca poti sa-ti cumperi unul cu doar maxim 50 de lei, se gasesc la mai toate magazinele care vand animale de companie – mai ales cele specializate in pasari. Ai sa ma intrebi de ce am decis sa-mi donezi papagalii vorbitori, iar eu am sa-ti raspund: pentru ca ma mut din tara, in cateva zile. Asa ca renunt la prietenii mei inaripati, o sa-mi iau poate o alta specie acolo unde ma duc.

Papagalul amazonian este mai frumos decat perusul, sau daca nu poti spune mai frumos, poti spune cu certitudine mai mare. Avantajul detinerii sale este ca traieste in jur de 50 de ani, deci o sa-ti fie prieten multi ani de cand l-ai luat, mai ales daca ai facut rost de el cand era pui. Evident ca si pretul unui astfel de papagal este pe masura, in jur de 2.000 de lei. Nu oricine isi permite sa cumpere unul, ar fi frumos sa vezi ca cineva doneaza pui. Mai rar, dar am vazut cazuri.

Nasii mei au avut un pagal din specia Marele Alexandru, era superb si vorbea de pe la varsta de un an. Asa am decis ca vreau si eu unul, dar nu mi-am permis decat un perus, apoi am mai luat unul si inca unul si am ajuns sa am trei papagali vorbitori. Mi-au fost prieteni buni cativa ani, pana cand a venit ziua in care trebuie sa plec din tara. Nu am vrut sa-i vand cand era sufcient timp – stiu ca voi pleca de doua luni. Asa ca am ajuns sa-i donez, desi asa cum am spus nici macar nu sunt tare scumpi. Marele Alexandru costa cel putin 1.000 de lei, nu 30 – 50 de lei ca un perus.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

1 thought on “Donez papagali vorbitori

  1. Buna dimineața va rog din suflet îmi doresc din suflet un papagal vorbitor am avut nimfa am avut peruși va rog Ami doresc din suflet. Mă puteți suna la ,0773816340 va rog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.