Festivalul florilor din Bucuresti

Din cand in cand vine o vreme cand trebuie sa ne laudam si cu lucrurile bune din Bucuresti, asa ca e bine sa stiti ca in capitala Romaniei se organizeaza cel mai mare festival al florilor din tara noastra. Este vorba de Festivalul florilor din Bucuresti, unde vizitatorii pot admira 13 gradini de o rara frumusete. V-am spus deja ca avem multe parcuri, dar cred ca este interesant de stiut ca intram si noi in circuitul celor mai frumoase expozitii in aer liber, mai ales ca cele 13 mini gradini vor fi tematice. Pe o suprafata de doar 550 de metri patrati puteti admira flori, arbusti decorativi si multe alte decoratiuni de gradina.

Festivalul florilor din Bucuresti

Festivalul florilor din Bucuresti va dura 3 zile, va putea fi vizitat pe bulevardul Drumul Taberei si va avea doar 550 m². cele 13 grădini tematice au fost amenajate de specialisti, mie mi s-a parut extraordinara o rochie din 1000 de trandafiri, nu am mai vazut asa ceva pana acum [ ma refer pe viu, nu in poze sau la televizor ].  la fel de interesant mi s-a parut faptul ca exista un atelier unde cei interesati pot invata meseria – vorba vine, chiar daca vii trei zile la rand, nu e suficient, dar este un inceput – de decorator floral.

Mie mi-ar fi placut sa pot invata sa-mi decorez gradina, chiar am de gand sa fac asta cu cei 800 mp de gradina din fata casei mele, dar cred ca voi apela la un peisagist [ firma cred ca e cel mai ok ].  Oricum ar fi, vizita la Festivalul florilor din Bucuresti mi-a prins bine, am vazut multe flori pe c are cu siguranta le voi planta la mine in gradina primavara viitoare [ sau la toamna, am inteles ca e mai recomandat asa ].

Am scris despre subiectul acesta, chiar daca nu am reusit sa fac poze suficiente ca sa va pot arata si voua cat de frumos a fost. Sper insa ca v-am trezit interesul si la anul sa fiti printre vizitatori, pana atunci astept comentariile si parerile voastre – poate ati ajuns pe acolo si aveti deja o parere despre organizare si organizatori.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.