Am decis sa includem aici pe site o harta interactiva a Bucurestiului, unde sa includem firmele si locatiile interesante, vizitate de noi si pentru care putem lasa o descriere corecta. Asa ca cine vrea sa fie printre primii beneficiari ai acestei facilitati, nu trebuie decat sa ne spuna. Vom trimite pe cineva din redactie sa vada locatia, apoi vom scrie o recenzie si gata. Ai aparut pe harta noastra. Avantaje? In primul rand o recomandare cinstita din partea noastra.

Cine poate sa apara pe harta noastra?

In primul rand vor apare cei pe care-i vizitam si ne fac o impresie buna! Acestia vor fi publicati GRATIS, cei care fac cerere vor fi publicati pentru o cotizatie anuala de 10 euro. Simbolic, ca sa avem si noi niste fonduri cu care sa intretinem site-ul. Daca vreti si o prezentare pe site, adica un articol sau mai multe dedicate firmei dumneavoastra, putem face si asta. Discutam conditiile si implementam articolul fara probleme pe site-ul Bucuresteni.info, pentru ca vrem sa ajutam pe toti cei care ne ajuta la randul lor. Asadar, cei ce doresc o colaborare cu noi [ sau cu partenerii nostri din Iasi, Cluj, Arad, Tulcea ] ne pot lasa un mesaj in formularul de mai jos.

Pentru a vedea locatiile salvate apasati pe usita din antetul hartii [ stanga sus ], apoi pe locatia aleasa. Evident ca puteti vedea aceste locatii si pe Google Maps, puteti seta traseul pana acolo, etc. Harta marita o vedeti si de aici!

Sa-ti mai spun ceva: odata ce ai aparut pe harta noastra interactiva, aici te vor gasi cei peste 10.000 de romani care ne trec pragul saptamanal! Nu-s multi acum, dar numarul lor creste de la luna la luna, de la an la an!