Topul bucureștenilor din 2024

Cand am zis ca cea mai cunoascuta la noi in oras este Alice Draghici, multi m-au contrazis si au zis ca e de fapt Simion. Ute ca acum domnul participa la prezidentiale, loc lasat vacant de Johannis dupa doua mandate de presedinte al Romaniei. O asteptam si pe Sosoca daca nu cumva nu vrea sa renunte la fotoliul de langa prietenul Lazarus de la Bruxeles. Vecinul meu George e convinsa ca doamana fosta Sosoaca, viitoare .. cum o fi sa fie, e principalul favorit, daca nu-i sufla locul Simion, fostul ei sef de partid. Eu zic ca o sa iasa oricine, numai astia doi, NU!

Topul bucureștenilor din 2024

Desi teoretic nu are mare legatura cu Bucurestiul de azi, Serghei Mizil la varsta lui este in topul preferintelor, poate pentru ca apare seara la televizor, cand toata lumea se uita, sau poate e un barbat bine, care atrage toate privirile si lumea vrea sa-l vada si sa stie toate detaliile despre el, nevasta lui, mama lui si chiar despre copii lui. Noi fiind independenti, nu putem avea o opinie personala expusa pe site, asa ca tot voi bucurestenii decideti cine inta si cine nu in acest top. La fel cum nu ne-am pronuntat in legatura ci madam Sosoaca, nu o sa o facem nici cu Serghei.

La final amintim familia frumoasei Lazariuc, mama de data asta, pentru ca lumea crea sa stie cine a fost sotul ei, Gheorghe Crigănuţă. Noi ce sa le zicem mai mult decat ca avem deja pe site toata biografia Anastasiei, unde gasiti toat edetaliile, picante sau mai putin picante, depinde ce anume va intereseaza. Ne-am facut datoria si v-am prezentat cele mai cautate si iubite personaje din Bucuresti ( ma rog, care isi au o pagina la noi pe site, despre restul nu stiu ce sa zic! ), iar luna viitoare vom vedea cum se prezinta clasamentul. Daca vor fi schimbari, le vom publica cu siguranta.

Voua va place de cineva anume si vreti sa-i aflati biografia, secretele sau mai stiu eu ce, tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati un comentariu si noi in cel mai scurt timp o sa scriem despre persoana in cauza. Nu conteaza cat de mult se ascunde de noi, intram si in gaura de sarpe si tot gasim secretele fiecarei vedete de la noi din Bucuresti, sau de oriunde. Aveti grija cu cine votati, sa nu ne trezim cu cine stie ce presedinte, ca apoi sa va para rau!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.