Serghei Mizil – vârsta și nevasta

Am scris pana acum despre Serghei Mizil de doua ori si tot nu s-a lamurit toata lumea ce varsta are si mai ales cine este nevasta lui. Ce legatura este intre cele doua informatii? Probabil nu apar pe WikiPedia si lumea e curioasa, asa e romanul nostru – vrea sa le stie pe toate. Poate vrea sa cumpere ultimul sau roman in format PDF, sau ultimul tablou pictat, nu te pui cu dorintele omului niciodata. Dar cred ca cel mai mult ar vrea sa stie cititorii de ce este sa de celebru Serghei asta, ce a realizat el in afara de chiolhanuri pe vremea lui nea Nicu?

Serghei Mizil – vârsta și nevasta

Sa lamurim mai intai problema nevestii – Cora Niculescu Mizil, pe care o puteti admira si urmari pe Instagram, veti fi printre primii 10 mii daca va grabiti. Familia Niculescu Mizil e mare, capul a fost Paul – taticul lui Serghei Mizil, acesta – Paul vreau sa zic, a avut mai multi copii cu sotia sa Lidia Niculescu-Mizil si a mai avut cativa infiati, sa tot fie sase la numar, pe care i-a crescut cu demnitate si multi bani si rasfaturi. Toti au ajuns oameni mari, renumiti pe plan mondial ( asta daca Mondial este o trupa, de care multi nici nu au auzit! ). Am zis ca trebuie sa amintesc de trupa asta, ea fiind infiintata in Bucuresti la exact un an dupa ce m-am nascut si eu.

La intrebarea cati ani are Serghei Mizil raspunsul este simplu: cati vrea el! Dar daca vrei adevarul, poti calcula si singur in functia de data nasterii si data curenta. Evident ca la fel ca orice om obisnuit, s-a nascut de ziua lui ( vorba lui Stratan ). Adica in septembrie, ziua 29 si anul 1954 – deci anul asta va implini la toamna, peste o luna 69 de ani sau primaveri ( dar el e nascut toamna, ca sa vezi! ). Sa-si fi numarat Niculescu Mizil bobocii in fiecare toamna?

Despre sora lui Serghei – Donca – numai de bine, fiind deja in lumea celor drepti. Am amintit de ea doar pentru ca este una dintre surorile din familia Mizil – Niculescu – dar mai mult de atat, a fost si marea iubire a lui Nicu Ceausescu – prietenul de nazbatii al vasnicului razvratit Serghei. Acum doi ani fratele ei a uitat ca este miliardar ( milionar, sau ce o fi el ) si a cerut ajutor de la amarasteni: sange pentru Donca Niculescu Mizil. Sper ca s-au gasit donatori, desi nu i-a prea ajutat. Lectie de invatat pentru multi dintre noi, vorba poetului care a scris: „cu o moarte toti suntem datori”. Sa-l lasam pe Cosbuc si sa revenim la familia Nicolescu – Mizil.

Pastila de umor: Serghei Niculescu Mizila  fost casatorit de doua ori cu prima sotie si o singura data cu a doua. in urmatorul articol o sa va spun cati copii are Serghei Mizil, cine este Smaranda si cine Ana.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.