Jandarmerie vs Gheboasă vs Tavi Pertea

Tavi Pertea a facut si el un vlog in care sa-l apere pe Gheboasa, ca uite l-au amendat „pe degeaba” pe marele artist. parerea mea este ca de data asta „militianul” si-a facut rost de ceva viziualizari, iar dovada e clara – de la cateva mii de viziualizari a sarit la 29 de mii. legal poate are dreptate,  iar daca cazul ajunge in instanta o sa aflam si un raspuns avizat. Ai voie sau nu sa canti mascari, cum le mai zice in popor – la Untold? Libertatea asta e un termen atat de vag, dar mai ales atat de putin reglementat, incat stim cu totii ca in Olanda ceva e interzis dar nu se amendeaza.

Jandarmerie vs Gheboasă vs Tavi Pertea

A fost sau nu Gheboasă amendat pe drept, caci discriminat nu a fost cu siguranta. Doar ca jandarmii aia – ca au primit ei telefon de la sefi, ca nu au primit si doar se aflau pe acolo si au decis sa-l amendeze pe traper, nu am de unde sa stiu si nici nu speculez. Mai ramane sa reactioneze si Mikey Hash, sau alti vloggeri de prima mana la subiect, ca sa vedem opinii cat mai diferite pe o tema care nu ar trebui sa existe. Pentru mine situatia e mai simpla, a fost amendat un traper, urmeaza ca instanta sa explice jandarmilor daca au facut asta conform legii sau nu si sa nu se mai repete greseala, sau din contra daca a fost ok, sa mai dea amenzi pana se invata minte – cine o sa se sperie de o mie de lei amenda?

Ca sa va si amuzati, pe seama lui Selly si a lui Gheboasa, vedeti un test de inteligenta a celor doi aici. Daca pasarea care incepe cu litera p este pasarea phoenix ce pot sa zic? E sau nu pasare? Cine e incultul aici, Slelly sau Ggeboasa? Nu aminteam de vloggerul asta, daca nu era si el cu o parere – dar care spre deosebire de Tavi, a strans peste 3 milioane de viziualizari. Asadar sa vedem ce zice Selaru despre cazul nostru: n-am ascultat pana la capat ca nu am rabdare, dar a zis un lucru super ok – Nu Gheboasa sau Untold sunt de vina ci parintii care-si lasa copii la festival, stiind ca acolo nu e tocmai un model de cultura pentru cei mici. Asadar subscriu si las justitia sa ne spuna – daca o fi cazul sau o va face, cum sta treaba cu amenda aia ridicola de o mie de lei.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.