Mihai Alexandru Hash – sau Mikey Hash, primul vlogger roman

Intr-o emisiune de la Digi TV Mikey Hash sau Mihai Alexandru Hash a povestit despre scoala si cum aceasta nu la ajutat sa fie creativ. Drept sa spun si eu am avut parte de experiente nu tocmai placute in scoala, asa ca cert este ca invatamantul romanesc este departe de a fi perfect, sau macar bun. Este mediocru, asa cum este de fapt si societatea in care traim. Dar stiti de ce? Pentru ca Romania ca si alte tari, au un invatamant platit mult sub cel din Luxemburg – de exemplu. Asa salarii, asa profesori l-as parafraza eu pe un cunoscut scriitor roman.

Mihai Alexandru Hash – sau Mikey Hash, primul vlogger roman de succes

Daca as fi vorbit despre Irina Deleanu poate ca as fi avut mai multe de spus, probabil pentru ca am mai multe in comun cu sportul decat cu vlogging-ul, deci despre Mihai Alexandru Hash – sau Mikey Hash cum este el cunoscut in lumea virtuala nu prea am ce spune. Cu atat mai mult despre trecutul sau, pentru ca nici nu auzisem de el cand era in trending. Pagina sa de pe WikiPedia a fost propusa pentru stergere, nu stiu ce sa zic despre asta, sunt prezenti unii mai putin notabili ca el. Pe de alta parte este bucurestean – deci isi merita locul la noi pe site, chiar daca la rubrica mondena.

Multe informatii despre Mikey Hash nu gasesti pe internet, asa ca nici noi nu prea avem ce adauga, poate doar reactiile lui fata se anumite evenimente, cazul Colo sau mai recent cel a lui Selly. Chiar as fi vrut sa vad o reactie si din partea politistului vlogger Tavi Perțea, pentru ca discutia este destul de interesanta. DA, legea este lege si trebuie rescpectata, doar ca la 20 de ani, sa nu zic la mai putini, este destul de greu sa intelegi asta. De aia multi „bosorogi” incearca sa-i transmita lui Selly ca nu e chiar ok ce a facut, dar mai ales reactia sa la cele petrecute nu este ok.

Mihai Alexandru Hash a fost coleg cu Bndeac la iComedy, pana cand cel din urma a parasit echipa. Asa-i in viata, ideea este nu ca Bendeac a parasit iComedy – care era de fapt formatul sau, inventia sa – ci faptul ca emisiunea a incetat sa mai existe si sa fie difuzata. Asa s-a terminat scurta relatie a lui Hash cu televiziunea si comedia romaneasca. Nu s-a pierdut prea mult, dar era un nou inceput pentru primul Mihai. Al doilea a ramas la Antene, la iUmor. Vede cineva o asemanare intre cele doua emisiuni?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.