Vloggerul Selly amendat cu 15.000 de lei dupa un party cu manele

Vloggerul Selly a fost amendat cu 15.000 de lei dupa un party cu manele la implinirea varstei de 20 de ani. Cred ca totusi amenda este cumulativa, cel putin asa s-a inteles din comunicatul autoritatilor. Mai putin important cat a primit Selly amenda, mai grav i se pare ca el nu ia treaba in serios. Nu l-am vazut in prima sa reactie prea afectat, probabil si pentru ca banii aia din amenda nu sunt o problema pentru el, o fi 1% din cat a costat petrecerea. Ca era cu maneslisti? Asa, si? Tu chiar l-ai vazut pe Selaru ca pe un mare om de cultura? Asculta si el exact ce asculta zeci de mii de tineri, asta e muzica anului 2021.

Vloggerul Selly amendat cu 15.000 de lei dupa un party cu manele

Au si aparaut aparatorii lui Selly, ca e inca tanar, ca uite sa si pe dincolo. Doar ca Andrei Selaru este tanarul care i-a luat la „refec” pe ministrii invatamantului, are o Academie si mai este luat drept exemplu de zecile de mii de fani. Multi il iau repede la vizor pe Teodosie, ca si el face adunari din astea, atunci de ce sa-l condamnam pe Selly, care e asa de tanar? Pai pentru ca de la 18 ani se zice ca esti major si vaccinat, iar cand te intitulezi „cel mai mare vlogger din Romania”, parca ti-au mai scazut scuzele.

Partea mai nefericita a evenimentului este faptul ca Selly al nostru nu pare a fi inteles ca legile ar trebui respectate, tocmai el care da lectii de moralitate, ne invata cum ar trebui sa fie o tara, ca sa ne fie bine. Cum? Asa fara sa respecti legile si sa crezi ca daca ai bani poti face orice? Nu l-am vazut pe Selly afectat ca a depasit viteza pe autostrada, ca uite nu venea nimeni, stia el ca e in siguranta si daca tot ai un bolid, de ce sa nu-l folosesti la maxim? Daca ai bani, de ce sa nu faci petreceri cu manelisti? A, ca dai o amenda, asta ar putea speria pe multi, numai pe Selaru cu siguranta NU. O sa ajungem sa avem si proverbe moderne: fa ce zice Selly nu ce face el!

Concluzia mea? Daca stai in Snagov si ai bani cu sacul, poti sa faci petreceri cand si unde vrei. A, nu posta pe retelele de socializare, ca se afla si uite, niste politisti comunitari sunt sunati sa-si faca treaba. Ca doar nu credeati ca stau politistii aia pe Tik Tok sa caute infractorii!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.