Selly a ramas fara permis si se scuza intr-un vlog

Selly a ramas fara permis si se scuza intr-un vlog in care ne explica de cea facut contestatie desi stia ca a gresit. A fost a doua abatere cu depasirea vitezei legale, asa cum singur ne spune in vloggul sau. Ma mira doar ca ne explica ca a mers cu 189 de kilometri la ora si ca se grabea. Corect, a recunoacut ca stia ca a gresit, doar ca oricum se pare ca nu a inteles nimic din ceea ce inseamna legislatie rutiera. Cum asa o sa va intrebati? Pai omul avea dubii daca e ok sa mergi cu peste 50 de kilometri pe ora in plus – iar la 130 sa mai adaugi inca 59 nu e tocmai putin.

Selly a ramas fara permis si se scuza intr-un vlog

Selly explica ca a facut contestatie numai ca sa amane un an luarea permisului, eu as zice ca pentru ca a facut-o cu buna stiinta ar fi trebuit sa ramana fara permis un an, nu 3 luni. Asa, ca sa se prinda ca daca gresesti, platesi [ pe loc! ]. A ca ai bani si iti permiti sa pierzi banii pe un avocat, care stie si el ca nu castiga, ba mai mult scrie in conetstatie ca politistul a scris urat, mi se pare o gluma proasta. DA, de la cel care ne educa tineretul.

Sa circuli in Romania cu aproape 200 de kilometri la ora este nu doar ilegal, ci dovada de inconstienta. Tot el explica ca era liber drumul, singurul care era in pericol fiind el. Asta pentru ca nu-i asa avea o drona care-l preceda si stia el ca e liber. Nimic in capul lui ca la viteza aia treci prin parapet pe contrasens fara nicio problema. Concluzia mea este ca profesorul de pe YouTube este inca necopt, este doar un copil cu bani bun la vlogging. Atat! O dovedesgte vlogul sau de azi, 2 februarie. Ok, a ramas fara pemis, probabil ca va merge cu procesul pana la capat, pentru ca isi permite sa piarda.

Faptul ca Selaru a ramas fara permis dupa doua abateri de depasire a vitezei legale – in primul ne explica ca toti merg cu viteza la iesirea din Craoiva, adica uite ma, nu e el singurul, doar ca a avut ghinion. Pe bune mon cher? Asta ii inveti tu pe tineri? Ca daca te prinde politia cu 189 de kilometri pe autostrada faci contestatie ca sa amani deznodamantul? Sau ca daca toti merg cu viteza, de ce tocmai tu sa circul legal?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.