Nasul TV scos de pe Social Media cu forta

In mod cert nu sunt fanul lui Radu Moraru, cu atat mai putin a emisiunilor sale de pe Nasul TV. Partea buna este ca nu am sa mai vad distribuite in grupurile mele clipurile lui – emisiuni transmise live din Canada. Omul traia bine mersi pe banii facuti dintr-o astfel de emisiune. Bravo lui, dar ghinionul meu ca trebuia sa sterg zilnic sute de distribuiri. Daca era minim invaziv, era treaba lui, daca ma afecta pe mine, era treaba mea. Asa ca desi nu l-am raportat [ nu fac asta pentru ca pana la urma, fiecare cu mintea lui – eu cu a mea] uite ca reteua lui Tuchi l-a eliminat fortat!

Nasul TV scos de pe Social Media cu forta

Stii cum e romanul, cu un ochi rade si cu unul plange, asa e si cu mine: pe de o parte sustin libertatea de exprimare, mai ales daca vorbim de retele de socializare, pe de alta parca nu-mi plac stirile astea false, care inunda internetul. Nasul TV a primit probabil ce merita, pentru ca singura sa activitate era dezinformarea. A, cu ceva accente de adevar, mai ales la prezentarea situatiei de ansamblu. Adica mai intai se dadea partea reala, uite a cazut un mar. Apoi veneau explicatiile fabulate, de genul Bill Gates si cu Soros au dat marul jos, ca nu le place cum miroase.

Asadar acum cine vrea sa-l (re)vada pe Radu Morar va trebui sa-l caute pe site-ul sau. Asta inseamna ca si lui ii este bine, trafic pe site, ceva bani din asta, toata lumea multumita. Intre timp mi-am adus aminte ca nu am parcat masina tocmai ok, plus ca trebuie dezapezita, deci fuga la treaba si lasam internetul pe seama nasilor si a nepotilor. Cineva mai trebuie sa faca si treaba sin ziua de azi, nu sa stea tot timpul pe internet. Am scris finalul ca sa iasa la numarul de cuvinte, ca asa ma platesc astia, la cat scriu nu la calitatea informatiei – este si din asta, nu-i asa? Raducule, asa-ti trebuie daca te pui cu cine nu trebuie, precis totul e facut cu dedicatie, nu te la sa astia sa-ti faci treaba nici macar in Canada. Iti recomand sa te imprietenesti cu unul, Bolocan – tot acolo e cu prietena sa Nata!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.