PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR au marit pensiile cu 40%

Desi nu pot decat sa ma bucur cand cresc veniturile populatie, mai multe stiri din sectorul bucgetar ma pun pe ganduri: salariul mediu in sistemul de stat este cu 25% fata de cel privat, pensiile vor creste cu 40% desi suntem intr-o perioada de recesiune. Nu pot sa ma intreb de ce nu le-au marit cand era bine in tara? Acum in prag de alegeri ce sa vezi: PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR au marit pensiile cu 40%. O fi bine, o fi rau? Avem banii astia sau ne imprumutam – sau tiparim, cum nu suntem la euro, avem sansa de a porni tiparnita.

PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR au marit pensiile cu 40%

Monstrupasa coalitie sau ma rog, cele 4 partide care fac mereu aliante: PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR au marit pensiile cu 40%, in pragul alegerilor. PNL zice ca merge la Curtea Constitutionala ca sa ce? Teoretic multi romani vor primi in jur de 500 de euro, nu e nici mult si nici putin, sa zicem ca avem doi fericiti pensionari care aduna cam 1000 de euro lunar. Vor creste preturile? Daca DA, creste valoarea TVA incasata si alte taxe si impozite, adica ajungem de unde am plecat. Adica nu creste puterea de cumparare a populatiei, in schimb cresc datoriile statului.

Romania are cel mai mare deficit din Uniunea Europeana, sau ma rog – sa nu apara unii care o sa gaseacsa o tara cu un deficit mai mare, sa zic printre cele mai mari din UE. La venitul net suntem iarasi codasi. Criza e pe cale sa vina, nu am ajuns nici pe departe la un maxim. Mai stiti anul 2008 cand toti prevedeau apogeul crizei? In Romania era inca liniste si pace, apoi stiti ce a urmat. PSD cred ca va castiga alegerile, pentru ca evident suntem iarasi ca in 2008 in ipostaza de a taia venitruile populatiei – sau ma rog, marire de taxe sau si mai rau, inflatie mare. Sa-i vad apoi pe unde scot camasa cei de la PSD. O sa dea vina pe Orban ca i-a lasat cu visteria goala? Ca la asta ne pricepem. Primul hop, alegerile locale, daca PSD va cucerii primariile, mai e un pas pana vor avea majoritate in Parlament. Evident cu ajutor coalitiei PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR daca e cazul.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.