Cine este Draghici H. Alice-Elena

Draghici H. Alice-Elena este un avocat din baroul Bucuresti, care apare destul de des la televizor. Asa ca am zis sa scriem noi ceva mai putin placut, ca am vazut ca toti o lauda. Azi ma uitam la Romania TV si ce sa vad: o ia cu draga mea Sosoaca pe colega sa avocata si parlamentar. Ok, nu atsa era ideea ci faptul ca o invata sa-si faca 20 de conturi pe FaceBook. Asta ca raspuns ca i s-a blocat senatoarei contul pe reteaua de socializare. Ca sa vezi ce povata inteleapta. Daca asa te sfatuieste Alice Drăghici, eu unul n-as apela la serviciile ei.

Cine este Draghici H. Alice-Elena

Daca o lauda cei de la Sputnik, pentru mine e un semn de alarma. Adica nu e nimic iesit din comun ca un avocat, adica Alice Drăghici, sa fie mai des prezent la televizor. Daca e vorba de Romania TV, televiziunea aia care are numai titluri de genul: inedit, acum numai la noi, soc poc sau foc, am dubii ca e totul ok. Faptul ca doamna avocat este si colega cu Sosoaca, dar au si cam aceleai vederi politice, e super ok. Altfel nu s-ar sustine, ca asa mergea treaba oriunde.

Nu ma mai mir ca nu ma uit la posturile astea de televiziune, adica la cele gen DD in direct. Recunosc ca de cand am incetat prietenia cu avocatul meu, nu-mi mai place breasla lor. Nici inainte nu-mi placea, dar daca tot aveam un prieten din bresla – prieten capatat prin alianta [ adica mi l-a prezentat un alt prieten ], ii mai lasam sa-mi calce pragul. De atunci insa m-am separat de ei, desi ma batea gandul sa ma fac si eu avocat, mi-ar fi prins bine din punct de vedere financiar.

La profil public o sa cautam sa aflam cine este si Codruța Cerva, o blonda prezenta si ea la Romania TV. Tot o protestatara ca si Oana Lovin am inteles. Or avea ca avocat pe doamna Alice Drăghici? O sa sapam, o sa investigam si o sa aflam. Ca de aia am initiat azi o rubrica noua pe site. Numele de Cerva imi suna cunoscut, dar posibil sa fie o coincidenta de nume. Avocat, Romania TV, egal ceva bun de scris pe site.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.