Beniamin Mincu sau romanul de aur

Toata lumea vorbeste azi de Bitcoin, dar noi romanii avem ceva asemanator dar nu prea ii facem promovare: Elrond Network sau moneda virtuala eGold [ eGLD ]. Iar toata inventia asta ii apartin e unui roman, Beniamin Mincu, care impreuna cu mai multi colegi au pus pe picioare un Start-UP si o moneda din asta virtuala. Am inteles ca sunt sustinuti de Samsung, deci cineva choar crede in el – ei – si le prevede un viitor, poate la fel de stralucit precum a avut Bitcoin pana acum. Nu inteleg care este finalul criptomonedelor speculative, astea de cresc mai ceva ca Fat Frumos in cateva zile cat alte active in ani, dar nu sunt eu marele economist sa dau explicatii.

Beniamin Mincu sau romanul de aur

Din pacate pentru noi, Beniamin Mincu nu a inceput afacerea sa in Bucuresti, ci la Sibiu. Fratele sau Lucian Mincu i-a fost alaturi inca de la inceput, iar impreuna au pus bazele unei firme de hi-tech si a unei tehnologii de tip blockchain super performanta. Adica nu mai e nevoie de atata curent ca la Bitcoin ca sa minezi, cam asta e ideea de baza. Despre fratii Mincu nu se vorbeste la televizor, poate ca e bine si eGold asta al lor o sa creasca mai incetisor, sau ma rog – nu o sa-i vezi pe toti romanii investind in criptomonede.

Ce a reusit sa faca Beniamin Mincu si Elrond Network: au pus la punct o tehnologie care are o capacitate de procesare cu preturi mai mici. Daca acum se pot procesa cam 7 tranzactii pe secunda, eGLD promite mai mult. Iar cand zic mult mai mult, ce ziceti de 10.000 de tranzactii pe secunda? Nu prea inteleg eu ce inseamna asta, dar este evident ca e mult peste tehnolgia Bitcoin sau Ethereum. Dar am inteles ca nu se poate face comert pe baza BTC-ului. Pentru ca nu-i asa, sunt sub 10 tranzactii pe secunda. De atsa nici nu prea am incredere ca vei vedea d emaine lumea folosind Bitcoin ca moneda reala pe piata.

Elrond a inceput sa lucreze din 2017, asa ca este sa zicem asa, inca la stadiul de copil, sa vedem unde va fi peste inca 3 ani. Eu zic ca sus de tot, daca nu cumva vor primi intre timp o oferta ce nu poate fi refuzata, ajungand in portofoliul unei alte mari companii, interesata de tehnologia romanilor nostri. Azi pretul unui eGLD este de 140 de dolari, a crescut mult si probabil cine a fost istet si a cumparat la inceput acum se poate bucura de un profit frumusel. Bine, la fel de bine puteai cumpara BTC cand era 4.000 di acum este peste 50.000! Criptomonedele sunt azi noul Caritas romanesc de alta data.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.