Cristian Chifoi versus Faiar Silviu

Cine este Cristian Chifoi si ce vrea Faiar Silviu de la el? Pai primul este un vlogger care zice ca vinde eBook-uri de peste 3300 de euro pe luna, in timp ce de pe YouTube nu ia pentru vizionari mai mult de 1000 de dolari, dar in schimb ia de la abonatii sai premium alti 700. Silviu e un alt vlogger care are doua canale mai marisoare, unul de 128.000 de abonati si unul de doar 47.000, nu ai cum sa faci suma lor pentru ca probabil 90% sunt in ambele canale [ ma refer evident la primul canal mai mic ]. Oricum al doilea, Faiar Silviu live ar ede trei or mai multi decat cel mititel.

Cristian Chifoi versus Faiar Silviu

Adevarul despre Penthouseul de un milion de dolari,de aici a pornit sfada dintre ei doi. Un bcurestean din Constanta si un ardelean, cel din urma razand de buresteanul nostru milionar. A inceput un pingpong cu clipuri explicative, uite eu am dat 3000 de euro pe luna sa stau la etaj, in duplex, ardeleanul a remarcat ca pe vremuri cand Cristian Chifoi era sarac, dadea sfaturi legate de bunul simt al etalarii bogatiei.

Strategie de marketing? Buzz-ul este mama si tata la banii multi, adica sa bagi strambe ca sa aiba lumea despre ce vorbi. Nu conteaza ce zice lumea, important e sa ai viziualizari, asta ne explica Cristian Chifoi iar Faiar Silviu nu pricepe. Ba pricepe si el, ca altfel nu „ataca” subiectul, la fel cum si noi scriem despre cei doi, ca sa ne citeasca lumea. Bine noi l-am adoptat pe Chifoi pentru ca e bucurestean, altfel nu scriam despre el, dar acum ca sta intr-un Penthouse de un milion de dolari – care este de fapt de 700 de mii, dar care nu poate fi estimat pentru ca nu a fost scos la vanzare, ei bine, DA – l-am luat sub aripa noastra.

Ma uit ca nimeni nu scrie despre cei doi, mai interesata este lumea de varsta Danei Budanu decat de cearta dintre cei doi vloggeri. Peste 3.000 de persoane cauta lunar pe internet doar date de nastere a Danei Budeanu, pe cand despre Faiar doar 3.800. Faceti s voi comparatie, pe urma gasiti si raspunsul la multe intrebari. Despre Chifoi sunt interesati cam 1.200, deci ce era de demonstrat [ QED – Quod erat demonstrandum] a fost demonstrat cu cifre. Restul, gen Cristian Chifoi castiga peste 5.000 de euro pe luna, e poveste – ma gandeam chiar acum daca se va muta si Razvan Balanescu in Bucuresti – unde are un apartament vai de mama lui, intr-un Penthouse – iar Razvan are doar 78.000 de fani, urmaritori!

Topul vloggerilor nostri arata cam asa: Bogdan Teches se apropie de 500.000, Cristian Chifoi este la putin peste 158.000, Faiar Silviu ( live ) pe la 128.000 si ca sa vezi ca poantele si canalele pentru copii au si ele cautare, Jimmy are 415.000 de copliasi care-l vizioneaza. Ati prins ideea? Unii au pe la aproximativ 500 K si nu fac valva, altii pe la 100+ K si se dau mari!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.