Cu trenul de la Bucuresti la Constanta in 2 ore

Bilete ieftine cu trenul de la Bucuresti la Constanta in 2 ore si 15 minute, in sfarsit o veste buna pentru bucuresteni. Nu mai zic ca pretul de 40 de lei pentru un bilet este cel mai mic de pe piata, mai ieftin decat cu microbuzul chiar. Trenul privat operat de comapania Softrans pleaca din Craiova unde va ora 6 dimineata, iar putin dupa ora 9 din Bucuresti. Mai este disponibila o ruta operata de aceiasi firma din Ploiesti, pana la Brasov. Nu e rau deloc pentru un privat, daca statul nu poate face nimic.

Cu trenul de la Bucuresti la Constanta in 2 ore si 15 minute

A inceput sezonul estival si lumea merge la mare, benzina s-a scumpit si pe sosea avem cam 230 de kilometri, cu un consum de 7 % sa zicem in medie, te-ar costa am 130 de lei drumul la dus si tot atat la intors. Deci pentru doua persoane iese mai ieftin cu trenul, nu mai zic ca e oarecum la fel de rapid. DA, nu pleci cand vrei si e mai greu cu bagajul, dar nici batai de cap cu parcarea nu ai, costuri suplimentare nu sunt, deci eu zic ca e avantajos.

Cauti un transport de la Bucuresti la Constanta ieftin si comod? Iei deja trenul, nu face decat putin peste doua ore, costa doar 40 de lei, deci daca sunt trei persoane si tot iesi mai ieftin decat cu masina. Daca ar merge trenul la fel prin toata tara sa vezi cum ar renunta oamenii la transportul incomod cu microbuzul, iar masinile personale ar sta in garaj [ ma rog in fata asei sau a blocului la noi in Bucuresti ], poluare mai putina si mai putina aglomeratie pe strazi.

Nu putem decat sa ne bucuram ca o companie privata [ Softrans ] a luat decizia sa ofere bucurestenilor o modalitate ieftina si comoda de a calatori la mare. Iar noi am decis sa va informam si pe voi, ca nu se stie cui ii va prinde bine. Daca ti-a prins bine informatia nu uita sa ne spui, iar cine ar estiri interesante le poate posta sub forma de comentariu oriunde, le gasim noi si le publiam pe site.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.