Alexandra Laura Mucea – Duli

Alexandra Laura Mucea – pe care voi o stiti drept doamna Duli de la Survivor 2022 este o fosta concurenta de la Buralcul. Doar ca atunci avea numele de familie al tatalui, iar Duli este numele de fata a mamei ei. Asa ca daca tatal sau nu prea s-a ocupat de ea, prefera sa poarte numele mamei. Eu zic ca nu prea ai vrea sa te cheme Mucea, desi am vazut unul celebru tot la TV, la emisiunea SuperStar Romania, canta super. Culmea e ca si pe el tot Sasa il chema, pardon Alessandro Mucea.

Alexandra Laura Mucea – Duli

Sa fiu sincer nu prea mi-a placut de Alexandra Duli din prima zi, caci mai stie lumea cearta de la inceptul concursului, cand a vorbit – a zicem asa, mai putin academic. Blaze si-a cerut scuze si a ramas in concurs, Alexandra Laura Mucea aka Duli, a parasit concursul la votul publicului. Fata a fost mai mult prin UK, dar a ales sa revina in tara si sa mearga pe la concursuri. Nici la Burlacul nu a fost cine stie ce de capul ei, nici la Survivor, dar se descurca ok in fata reflectoarelor.

Conflictul Relu – Duli, se pare ca nu a incetat nici dupa emisiune, fostul deputat PSD este si el pe margine, priveste ca si Duli la concurs la televizor. Pentru Alexandra nu conteaza varsta daca e vorba de respect, e un trend in zilele astea, tinerii nu au de gand sa respecte batranii, pentru ca ei cred ca vor fi mereu tineri. Dar na, nici pe fete nu cred baietii mai tineri ca trebuie sa le respecte, pentru ca de fapt nu au cei sapte ani de acasa. Nici nu le duc dorul, nici necesitatea.

Nu a reusit Alexandra Laura Mucea sa-i fure inima lui  Andi Constantin, la Burlacul – Antena 1 pentru cine nu stie. Nu a reusit nici sa mearga in finala de la Survivor. Dar a reusit sa apara la Maruta in platou. Ii plac banii, a erut bani de la Antena 1 pentru a spune impresiile din emisiunea Burlacul, nu a primit si uite asa nu a mai aparut la trustul media. Poate a platit Pro TV-ul?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.