Academia Militara Tehnica – promotia 1990

Desi as fi fost mai mult interesant de colegii de la Academia Militara Tehnica – promotia 1990, sectia Radioelectronica de Aviatie, hai sa facem un loc comun pentru toate sectiile, incepand cu IAVB, chiar si cei de la subingineri, ca si ei au fost colegii mei – nostri. Evident ca am mai scris aici si despre profesorul nostru Petre Otu, de istorie. Probabil ca o sa scriu si despre altii, caci am amintiri frumoase din aramata si studentie. Mai jos in poza il avem pe seful de trib, Mazilu Neculai, cel care ne-a condus in armata timp de 9 luni si in facultate ca sef de clasa [ cred ca asa-i zicea, sau de grupa? ].

Academia Militara Tehnica – promotia 1990

Din pacate am inteles ca multi dintre colegi au parasit armata, deci nu am fost singurul care a preferat civilia in locul uniformei si a epoletilor. O parte dintre colegi au ajuns in SUA sau Canada, altii au ales o profesie civila in tara, iar despre altii chiar nu mai stiu nimic – de exemplu colegul meu poreclit Fugiși – Dinca Ionel. Cojocariu Ionel a ramas in armata din cate am inteles din discutiile cu el, undeva pe la Craiova. A iesit la pensie, asta e marele avantaj al muncii din MApN, ca nu stai pana iti creste barba alba la munca. Pensia banuiesc ca e destul de mare, indiferent pana la ce grad sau functie ai ajuns.

Ionel este din cate stiu primul care s-a casatorit dintre colegi, de prin 1987. Cam asta e viata, am mai scris eu cate ceva despre bunul meu coleg Ciumacenco Vicentiu din Slobozia, iar despre Nicu Mazilu stiu ca e mare sef pe la nu stiu ce firma farmaceutica – cum se invart unii acolo unde trebuie – nu cred sa fie ceva mai banos in Romania ca industria asta. Ceva imi suna in ureche, numele de Mischie – sa fie un fost coleg sau incurc ceva? Lasa ca o sa treaca pe aici macar unul dintre fostii colegi de la Academia Militara Tehnica si o sa mai adauge cate ceva, cel putin asa sper. Daca ai absolvit aceatsa institutie in 1990, nu ezita sa scrii despre asta, despre fostii colegi si/sau despre amintirile din facultate. Vom publica totul pe site, trebuie sa ramana si online ceva, caci observ ca nu prea ai de unde culege informatii.

Promoția 1990 [ Mazilu Neculai ]
Academia Militara Tehnica – promoția 1990 [ Mazilu Neculai ]
News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.