In ce cartier din Bucuresti e cel mai bine de trait

Daa nu esti Cristian Chifo si vrei sa te muti intr-un apartament de 1 milion de dolari – sau euro, ca acum sunt cam la fel fata de leu – probabil vrei sa stii in ce cartier din Bucuresti e cel mai bine de trait in 2022. Adica sa nu stea gunoiul pe strada, sa ai apa calda si caldura la timp, fara sa stai in Primaverii sau in Cartierul Francez. Mai corect era totusi Satul Francez, sa nu se confunde cu alte cartiere dezvoltate sub acelasi nume in alte orase. Spun unii ca ar fi ok sa stai in Cotroceni, eu zic ca nu e chiar asa, am stat in zona si nu mi se pare chiar ok.

In ce cartier din Bucuresti e cel mai bine de trait

Daca ar fi dupa mine, m-as muta in Aviatiei, esti departe de centru dar ai langa tine am tot ce vei, iar daca te grabesti, iei transportul in comun. Daca nu stai departe poti lua metroul de la Aurel Vlaicu, in rest e posibil sa mai faci putina miscare, cu masina personala nu recomand. In apropiere este si cartierul Baneasa, am stat acolo cat am lurat la Fabria de avioane, pot zie a intra in TOP 5 cartiere din Bucuresti, unde te poti muta fara sa fii miliardar.

La finalul topului as zice sa punem Floreasca, dar aici stiti si voi cum sunt preturile, cauta pe net chirie apartament in Floreasca si te luminezi pe loc. O garsoniera se inchiriaza cu peste 300 de euro pe luna, adia minim 1500 de lei, evident fara utilitati incluse, pe astea le platesti separat, ajungi la peste 2000 de lei lunar. Asta la garsoniera, la apartament dai pe putin 500 de euro. Adica dai o rata la bana, mai bine cumperi decat sa inchiriezi la pretul asta [ opinie personala! ].

Asadar daca am facut un top pentru cele mai bune cartiere, la final sa vedem care sunt cele mai rele cartiere din Bucuresti, ca poate vrea lumea sa stie de e sa se fereasca. Topul este incontestabil dominat de Ferentari, cel mai rau famat cartier din Bucuresti din toate timpurile! Daa tot suntem in zona, adaugam imediat Rahova, desi la doi pasi de buricul capitalei. N-as recomanda nici Pantelimon,  intrarea Stefan Furtuna din Calea Plevnei sau zona Baicului. Ar mai fi, dar lasam tema asta pentru a fi dezvoltata separat.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.