Diana Șoșoacă exclusa din din partidul AUR

Nu credam ca o sa am si motive sa laud partidul AUR, dar faptul ca azi au exclus-o pe senatoarea Diana Sosoaca din randurile lor arata ca incep sa gandeasca. Din pacate doamna avocat isi va pastra scaunul de senator. Excluderea sa a fost datorata interventiei de azi din Parlament cand a sustinut ca vaccinarea va dauna femeilor si ca va deteriora ADN-ul nostru dacic. Am auzit multe la viata mea, dar asta era prea gogonata, asa ca Sorin Lavric a decis sa le propuna colegilor excluderea ei din partid. A fost actionat rapid si eficient iar de azi doamna Sosoaca va fi simplu senator independent.

Diana Șoșoacă exclusa din din partidul AUR

De laudat curajul celor de la platforma AUR de a o exclude pe Diana Sosoaca din partid, era o prezenta prea dezagreabila pentru a mai fi sustinuta de cineva. A incercat ea a se fofileze cu povesti de genul nu port masca ca nu imi da voie medicul de familie, dar s-au prins toti ca joaca teatru. Comportamentul ei coleric nu avea cum sa duca la ceva bun, asa ca liderii partidului AUR – George Simion si Claudiu Tîrziu au facut curat in propria ograda. Iar daca s-a dat startul la excluderi, acelasi tratament l-a mai avut si parlamentarul Mihai Lasca, care avea probleme cu legea.

Diana Șoșoacă a facut galagie mare cand i-a fost oprit microfonul de unde jignea pe toata lumea, fara discriminare. Excluderea ei din partid nu va avea efecte in urmatorii patru ani, iar asta din pacate este o lacuna a legii. Daca tot ai ajuns in Parlament pe listele partidului, odata cu excluderea ar trebui sa vina si parasirea institutiei. Doar ca la noi nu merge asa, doar o condamnare poate sa te scoata din cladirea facuta de Ceausescu pentru puturosii tarii.

Ce sa-i uram de azi doamnei Diana Șoșoacă? Drum bun si cale batuta, poate se gaseste o modalitate sa o trimita acolo unde ii este locul, ca ceea ce face ea numai a declaratii politice nu par a fi. A vorbi cu spume la gura nu inseamna a face politica, a face galagie nu inseamna ca ai si dreptate. Poate invata ceva din experienta asta, desi ma indoiesc.

Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă exclusa din din partidul AUR
News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.