Marius Tuca versus Raed Arafat

Circula pe internet si pe Social Media ultima emisiune de la Marius Tuca Show [ nici nu stiam ca mai exista, sau pe ce canal TV se difuzeaza ] in care invitat a fost Raed Arafat. Sa incep cu inceputul: nu mi-a placut ca jurnalistul din Caracal l-a luat la per-tu pe seful DSU. In rest am asistat la multa grosolanie din partea jurnalistului. Nu ii tin partea lui Raed, ca pana la urma nu o fi el cine stie ce mare om de stat, chiar daca este cunoscut ca sirianul [ sau palestinianul ] care a pus bazele SMURD in Romania. Asadar omul a facut pana la urma ceva notabil, spre deosebire de omul nostru din Caracal, care a facut doar show la TV.

Marius Tuca versus Raed Arafat

Nu sustin prea tare deciziile guvernului legate de izolare, sincer ma deranjeaza ca trebuie sa fac 14 zile de carantina doar preventiv, fara macar un program de aprovizionare in conditii stricte. Asta mai ales dupa ce am aflat de cazul batranicii de 71 de ani amendata pentru ca s-a dus sa-si ia paine. Dar mai stiu si faptul ca lumea e speriata – ma refer la cei cu putere de decizie, care efectiv bajbaie si incearca sa faca cumva sa trecem mai usor peste pandemie.

De ce se inchid terasele si restaurantele la ora 11? Marius Tuca are o astfel de afacere si este evident afectat. Te intrebi cum vine asta: scolile se redeschid, dar anumite localuri publice NU. Cei din industria HORECA sunt grav afectati de restrictii, dar pe de alta parte, dau niste salarii de mai toata jena. Ce vreau sa spun? Ca nimic nu e ok la noi, peste tot scartaie. Asta insa nu te face pe tine, Marius Tuca mare expert in pandemii. Nici Raed Arafat nu este, cum de altfel nu este nimeni. Singurul exemplu este dat de gripa spaniola din 1918, cand nu se stie cum s-a stins, dar se stie ca a facut victime si se purta masca. A ajutat masca aia? Oare ce punem noi la gura acum, chestiile alea de le cumparam de la colt de strada, or ajuta si ne fereste de COVID?

Masca este obligatorie in Bucuresti, in zonele aglomerate. In mod cert nu poti merge la o friptura pe terasa si sa stai cu masca pe figura. In schimb poti sta la o distanta de cel putin 1,5 metri fata de vecini. Asta se poate. Dar de ce trebuie sa plec la ora 23:00? Mai ales in weekend, ca in restul saptamananii poate e cazul sa merg acasa sa ma pregatesc pentru a doua zi de munca. Ce vreau sa spun? Ca Marius s-a purtat urat, nici nu arata prea bine, asta chiar daca poate intrebarile sale au avut si o parte reala, de ingrijorare a celor din sectorul privat.

Marius Tuca
Marius Tuca versus Raed Arafat
News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.