Prima seara in care terasele se inchid la ora 23:00

Odata cu pandemia de COVID care nu pare sa cedeze, vin si noi restrictii in capitala. Ieri a fost prima seara in care terasele s-au inchis la ora 23:00. Stiind ca romanul nu se conformeaza pana nu stie ca nu are incotro, politia a facut si primele razii imediat dupa ora la care acestea trebuiau sa inchida portile. Evident ca au urmat amenzi ce au ajuns la 27.500 lei. Au fost gasite 10 astfel de locatii, dintre care unele baruri, terase sau cluburi. Patronii au luat in gluma avertizarile legiuitorului, asa ca acum suporta consecintele.

Prima seara in care terasele s-au inchis la ora 23:00

Daca tot s-au facut controale, au fost verificate si alte aspecte, aplicandu-se cateva amenzi pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor. Pentru cine n u stie, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a dat o ultima hotarare prin care anumite baruri, terase si cluburi itrebuie sa inchida la orele 23:00, hotarare ce a intrat in vigoare seara trecuta. Aceasta masura se aplica momentan doar catorva judete si municipiului Bucuresti. In mod evident ca fiind vorba de o zi de weekend, aceste localuri au inregistrat pierderi, iar unele au ales sa nu respecte legea.

Au fost aplicate amenzi si in piete, unde nu au fost respectate normele de triere ale celor ce intra si ies din acestea. Un numar de 12 amenzi au fost date in aceasta situatie de catre politistii sectorului 4. Deasemenea in sectorul 2 au fost date doar patru amenzi la baruri si terase, pentru nerespectarea programului. Sa vedem cu va di azi, dumica – a doua zi cand anumite localuri vor trebui sa inchida mai devreme.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.