Selly si Abi (Talent) sunt idolii tineretului de azi

Sincer sa fiu, mereu m-am intrebat ce-i cu generatia asta tanara de la noi, de ce avem rezultate asa de slabe la invatatura in comparatie cu alte tari. Asa ca am zis sa arunc un ochi la ce se asculta pe YouTube in Romania versus Polonia. La noi se pare ca avem fani pentru continut de genul celui oferit de cei ca Selly sau Abi ( Talent ). Evident ca e vorba de copii aici, toti cei care stau sa asculte astfel de chestii sunt copii – asta este secretul pentru a face bani pe YouTube in Romania. Selly are aproape 3 milioane de fani, iar Abi se apropie si el de milion.

Selly si Abi (Talent) sunt idolii tineretului de azi

In cazul meu nu poate fi vorba de conflict intre generatii, atat de des invocat de tinerii care sunt criticati de maturi. Cele doua cazuri: Selly Andrei Selaru si Abi pe numele sau real Alberto Pantic sunt diferite intr-o oarecare masura, dar asemanatoare in 90% din situatii. Amandoi fac mare tam tam pe problema banilor, a averii in general. Este drept ca Abi exagereaza mai mult ca Selly. Amandoi vloggerii au doar copii care-i urmaresc. Iar ca o concluzie: niciunul nu spune de fapt nimic.

A nu se intelege ca am ceva cu modul lor de a face bani, este o tara libera, fiecare are nisa sa, noi scriem stiri, nu o facem la o calitate care sa ne dea dreptul sa ne numim ziaristi, exprimam mai des opinii personale despre evenimente, persoane, etc. Dar credem ca oferim ceva in plus cititorilor nostri. Avem informatii despre istoria Bucurestiului, biografii de persoane publice, etc. Pe de alta parte avem destule greseli typo, ceea ce cu siguranta nu ne face mare cinste. Oare cat de greu este sa-ti recitesti cu atentie articolul?

Revenind la problema din titlu: ma uit pe trending-ul din alte tari, am luat Polonia in discutie. O cu totul alta structura a TOP-ului fata de Romania. Asta trebuie sa insemne ceva, iar acel ceva eu il masor in rezultatele de la testele de IQ internationale. Aici stam rau, am zice ca mai rau decat majoritatea tarilor europene. Sa fie o legatura intre cele doua? Voi ce ziceti?

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.