George Burcea eliminat de la Ferma: oraseni versus sateni

Probabil ca asteptati si voi sa vedeti cine va fi trimis la duel la Ferma, toti se asteapta la o confruntrare intre George Burcea si Paul Diaconescu. Dar nimeni nu se astepta la o accidentare care va duce la eliminarea lui George din competitie. Acesta a incercat sa arata ca poate mai mult decat era de fapt capabil si totul s-a terminat cu o accidentare care cu siguranta o sa va faca si pe voi sa va speriati. Nu va spunem mai multe, pentru ca e mai bine sa urmariti emisiunea de la un cap la altul. Tot ce trebuie sa stiti este ca George Burcea se va accidenta la Ferma, prin urmare va parasi competitia.

George Burcea eliminat de la Ferma: oraseni versus sateni

Cu siguranta ultimul episod din Ferma v-a lasat un gust amar, nu va asteptati sa vedeti adevarata fata a concurentilor, iar aceasta sa fie cea pe care ati observat-o la televizor. Paul Diaconescu a strans cele mai multe antipatii, fiind luat la ochi de Anna Lesko care nu-l mai vrea in concurs. O sa urmeze multe surprize in emisiune, nu le putem dezvalui chiar pe toate, pentru ca am lua astfel placerea unora de a urmari emisiunea concurs de la Pro TV.

Impresia multora este ca in actualul sezon de la Ferma nimeni nu prea munceste, stau mai mult la povesti si indeplinesc cateva sarcini primite de la Mihaela Radulescu. Unii si-au ales deja favoritii, iar altii fac presupuneri cu cel ce va castiga editia din acest an. Noi stim deja castigatorul si o sa-l dezvaluim cu 24 de ore inainte de a fi prezentat la televizor. Adica vom pastra misterul pana aproape de final, cititorii nostri fiind astfel primii care vor afla finalul in avans cu 24 de ore. La fel am facut si cu accidentul lui George Burcea, despre care am vrea sa stim ce impresia v-a facut prin prezenta sa in emisiune. Sunt bine veniti chiar si fanii fostei sale sotii. ca asa e corect, sa ascultam pe toata lumea!

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.