Autostrada A7 Moldova ar putea fi gata in cativa ani

Autostrada A7 care va lega Bucurestiul de Moldova ar putea fi gata in cativa ani, sau macar portiunea de la Ploiesti la Buzau. Tronsonul de doar 63 de kilometri ar face drumul mai accesibil, avand in vedere ca pe DN1B se circula ca vai de noi, numai sate iar la Mizil ai parte de gropi si mers cu viteza melcului. Asadar desi e vorba de doar cativa zeci de kilometri, ii vei putea face in maxim 20 de minute, nu mai zic de economia de combustibil. Evident ca cei grabiti si care merg la limita legalitatii vor face doar 15 minute. Ajungi din Buzau la Ploiesti si apoi la Bucuresti cat ai bate din palme.

Autostrada A7 Moldova ar putea fi gata in cativa ani

Recent a fost data publicitatii o macheta 3D a autostrazii Moldova, cea care va lega Capitala de Pascani si Siret. Pentru mine nu e tocmai cea mai buna veste, speram sa am parte si de un drum expres de la Husi la Buzau. Asta este, pana o sa merg eu de la Husi la Arad numai pe autostrada, adica sa nu mai fac o oprire la Ploiesti la neamuri, nu mai zic de ocolit si kilometri in plus, mai am de asteptat. Poate pana ies la pensie vad si asta realizat.

Degeaba iti iei tu masina noua, daca dai cu ea prin gropi. Oricum Romania si-a propus ca in cinci ani sa dea omenirii cateva autostrazi noi in folosinta. Daca se realizeaza Pitesti – Sibiu si se termina tronsonul de pe A1 Deva – Lugoj, deja am facut un pas mare inainte. Sa-i mai vad pe astia de la Dacia si de la Ford ce mai au de zis. Sa te tii investitii straine in Romania, cand o sa te sui pe autostrada la Constanta si nu te mai dai jos pana la Nadlag. Presimt ca in cinci anii ii devansam pe unguri la capitolul autostrazi, de bulgari sau moldoveni nu mai zic (sic!).

Eu zic ca planurile sunt bune, mai ramane sa vedem executia, mai ales ca acum am inteles ca ne vine si ceva ajutor strategic de la Uniunea Europeana. Parca vad ca devansam planurile si terminam cincinalul in trei ani!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.