Marius Elisei a divortat de Oana Roman

La final de decembrie Marius Elisei a plecat din casa Oanei Roman, iar acum cateva zile cei doi au divortat la notar fara mare tam-tam. S-a speculat mult ca diferenta de 10 ani dintre cei doi nu este tocmai ceva benefic, dar ei spuneau ca nu conteaza, ca e iubire la mijloc si tot asa. La 34 de ani Marius Elisei este iarasi holtei, Oana Roman la 44 de ani este o mama cu un copil de crescut. Povestea de iubire a durat 7 ani, au mai fost si despartiri la mijloc, dar pana azi cei doi au reusit cumva sa ramana impreuna.

Marius Elisei a divortat de Oana Roman

Marius Elisei a marturisit la o emisune TV ca a fost in depresie, jucand acum rolul de victima, sau cine stie, poate chiar este afectat si la 2 luni de la despartirea in fapt. La mijloc a ramas un copil, care probabil ca nu va intelege prea curand ce s-a intamplat. Destramarea unei familii cu copii este mereu o tragedie. Ca cei doi erau total nepotriviti – lasand la o parte diferenta de 10 ani dintre ei – se vedea de la o posta. Nu am ceva cu persoanele mai plinute, chiar si eu am ceva kilograme in plus, sotul la fel, dar cei doi sa fim sinceri: aratau caraghios.

Probabil ca se pot spune multe despre divortul dintre Oana Roman si Marius Elisei, dar nu cred ca are rost. Pana la urma nu este un eveniment fericit, despre care sa scrii tone de articole. Probabil ca a contat mult si faptul ca Marius erea un „neica” nimeni, iar Oana era fata lui Petre Roman. Ca daca e sa fim sinceri, niciunul nu valora mai mult, doar ca doamna castiga ceva mai bine, era „vedeta”, pe cand Marius era pur si simplu sotul Oanei si atat. Nu zice nimeni ca statea degeaba sau ca nu castiga bani – desi gurile rele cam asta zic, doar ca asa era perceput. Iar asta doare.

Ce planuri de viitor are acum Marius Elisei? Pai sa mai faca un copil, un frate sau o sora pentru fetita lui si a Oanei Roman. Bun plan de viitor, doar ca eu as zice sa se gandeasca si la partea materiala, ca si aia conteaza. Cum fata a ramas la mama, sa nu se trezeasca cu o pensie alimentara de plata sau si mai rau: abandon de familie. Nu te joci cu legea. Si nici cu viata copilului tau.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.