Ludovic Orban a muncit doar 3 ani

Stateam si ma gandeam la tarisoara asta si nu intelegeam de ce nu avanseaza si ea ca alte tari, exemplu Cehia sau chiar Polonia – care azi aluneca alaturi de Ungaria pe panta totalitarismului. Asam am decis sa fac niste sapaturi si sa vad cam ce au facut liderii nostri politici in ultimii 30 de ani. Primul pe lista a fost Ludovic Orban, jumatate roman si jumatate maghiar [ tatal maghiar si mama romanca ]. Asa am aflat ca ca muncit doar trei ani de cand a terminat facultatea in 1988. Acdica doi ani dupa Revolutia din ’89. Ata ts-a putut, apoi a descoperit politica si de aici incolo nu l-am mai vazut la munca.

Ludovic Orban a muncit doar 3 ani

Ludovic Orban a muncit doar 3 ani, intre 1988 si 1990 a fost stagiar la  Izolatorul Târgu Secuiesc si un an la Tractorul Brasov, intre 1990 si 1991. Daca tinem cont ca facultatea se termina in vara si de fapt Revolutia a fost in decembrie ’89, rezulta ca doar un an a mai prins in campul muncii actualul premier Ludovic Orban. Staii si te intrebi, oare ce experienta de viata poate avea un astfel de politician? Ca la smecherii politice e clar ca se pricepe. Prima functie vine destul de repede, fiind numit consilier local în Consiliul Sectorului 3 in anul 1992. Adica din productie direct in functie. A, am uita tca a fost si ziarist – la Viitorul Românesc – tot un an, intre 1991 si 1992.

Teoretic Ludovic Orban o sa fie cel mai longeviv premier al Romaniei, ca a fost de pra multe ori si se vede ca presedintele Klaus Iohannis numai pe el il are in vizor – nu mai e nimeni la PNL pe banca de rezerva. Vorba lui Basescu – nu avem oameni politici in tara asta, de aia ne merge asa cum ne merge.

Mergand mai departe ajungem poate si la Victor-Viorel Ponta, mai tanar si tot cu origini mixte: aroman + italian. cel putin el a profesat ceva mai mult, absolvind Facultatea de Drept in 1995 si de atunci pana in 1998 a fost procuror. Buna facultate. A lucrat pana in 2002, deci un calcul simplu ne arata ca a profesat sapte ani! A ajuns si el in Parlament, in 2004. A fost cel mai tanar parlamentar PSD. Nu e rau, nu-i asa? Unde mai punem ca este si cavaler al Ordinului Național „Serviciul Credincios”, datorita lui Ion Iliescu? Numai oameni valorosi la carma guvernelor noastre.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.