George Pistereanu si-a cerut scuze in direct la Pro TV

George Pistereanu este bucuresean de-al nostru, nascut in capitala pe 13 noiembrie 1990, deci abia a implinit 30 de ani acum o luna. DA, am fi vrut sa se fi nascut in alt oras, pentru ca prin co,portamentul de la Ferma ne-a aratat o alta fata, urata si meschina. Scuzele cerute in fata lui Maruta nu au facut doi bani in ochii telespectatorilor – de la care nu si-a cerut scuze, ci doar Elenei. Pentru Anna Lesko nu a avut ce spune, considerand probabil ca n merita. DA, lumea a fost de partea Elenei la Ferma, pentru ca indifrent ca nu a prea muncit, ca a ras de Gabi cand a cazut de pe scara, nu merita un astfel de tratament.

George Pistereanu si-a cerut scuze in direct la Pro TV

De ce nu valoreaza scuzele lui George Pisreanu nici cat o ceapa degerata? Pentru ca nu au fost sincere, a incercat sa ne spuna ca a fost strategie. Pai ce strategie sa ai ca sa-l aperi pe un campion MMA de un copil? A spus cu gura lui: Elena a vrut sa fie tratata ca un om mare, de la egal la egal. Adica ii pare rau ca s-a luat de un copil, daca era mai in varsta era super OK. Asta e parerea lui, dar miile de telespectatori care l-au obligat sa-si blocheze comentariile si sa-si faca profilul privat si inaccesibil, au o cu totul alta parere.

Faptul ca pe contul sau de Instagram a pierdut instantaneu 532 de fani spune mult. Ce dovada mai buna vrei ca omul e un prefacut, daca nu postarea sa pe care o redam mai jos:

In aceasta seara este finala FERMA Orășeni vs Săteni. După un drum de strategie anevoios și dur sper ca totul sa nu fie in van și @andrei1stoica sa câștige competitia. Bafta tuturor finaliștilor!

Ce rost are sa spui asta, cand stii ca rezultatul finalei de la Ferma este altul? In jumatate de ora va incepe finala de la Ferma, sa vedem ce vor scrie telespectatorii dupa. Eu cred ca Viziru a picat in picioare, mai ales ca a fost de partea Elenei inca de la inceput. Strategie sau nu, dar a fost oarecum vertical.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.