Irina Deleanu [ 45 ] si Ion Tiriac [ 81 ]

Se pare ca Ion Tiriac este putin gelos pe fostul sau coleg de tenis, Ilie Nastase. Altfle nu se explica extravagantele sale cu frumaosa Irina Deleanu de 45 de ani, la venerabila sa varsta de 81. Desi Ion este brasovean, nascut la poalele Tampei in anul 1939, pe data de 9 mai – frumoasa data, nu-i asa? – Irina este bucuresteanca de-a noastra. Asadar nu puteau sa lipseasca de la rubrica mondena, nu-i asa? Ambii sunt sportivi de succes, chiar daca despre unul se cam stie totul si despre altul mai nimic. Asta pentru ca gimnastica la noi e acaparata de nume mari. Dar ca sa terminam cu descrierea celor doi, va spunem ca Irina Deleanu este nascuta in capitrala pe data de 12 noiembrie 1975.

Irina Deleanu [ 45 ] si Ion Tiriac [ 81 ] – poveste de dragoste

Dar sa nu credeti ca Ion Tiriac s-a uitat la o simpla sportiva, Irina Deleanu este presedina [ aveti grija astia care nu stiti ca președintă este corect! ] Federatiei de Gimnastica Ritmica. Adica daca Ilie Nastase s-a dus la penitenciar dupa iubita sa, Ion a ales pe cineva cu alt statut social. Irina a avut trei casnicii nereusite, dar acum se pare ca si-a gasit perechea. Iar perechea asta chiar e perfecta, ce credeti ca mai vrea mosulica de la ea la 81 de ani?  Evident o companie placuta.

Se pare ca pe Ion Tiriac il leaga de Irina Deleanu numarul trei, el are la randul sau treci copii: o fata si doi baieti. Asadar e aranjat, nu mai are nevoie de mostenitiri [ are si ce lasa, nu-i asa? ]. Doi dintre copii sunt facuti cu jurnalista Sophie Ayad iar Ion Tiriac Jr. este conceput cu Mikette von Issenberg. Nici macar nu stiu sa-i pronunt numele manechinului care i-a dat nastere juniorului. Ce vremuri, dar mai ales ce crai a fost Ion asta al nostru, de a reusit prin 1974 sa puna mana pe superba doamna si sa-i mai faca si un copil. Casatoria lor nu atinut mult, s-a destramat imediat ce s-a nascut cel mic. De ce? Pai cine ar fi vrut sa se mute din America in Romania comunista?

Ion Tiriac a trecut de la american la egipteni, iar jurnalista Sophie Ayad i-a cazut in brate tenismenului roman de 1 metru si 88 de centimetri. Sophie nu a avut noroc in dragoste nici dupa ce s-a despartit de Ion Tirica, a mai facut o fetita si totusi este singura. Sa vezi ca o ia Ion inainte si se insoara cu gimnasta noastra. Se stie doar ca romancele sunt cele mai frumoase si in plus fac si parastase de pomina!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.