Dragos Anastasiu a fost la Sef sub acoperire

Dragos Anastasiu a fost la Sef sub acoperire, m-am uitat si eu doar ca sa vad ce cadouri le ofera el angajatilor. Ce sa zic? Neamtului i-a dat doi cai – teoretic ar veni cam doua Dacii Logan, sau minim una. Sau daca e cal pentru caruta, ajunge la 1000 de euro, deci doi cai vin doua mii. La bucatareasa i-a luat bicicleta, cu care evident va cara si pentru resortul lui, iar iarna o sa faca ce facea si acum. A mai dat niste mobila, un motor de barca de 5.000 de euro ca daca-i repara omului acoperisul era cam mult. Mai pe scurt carpanos asa cum il stim. Medic, nu se poate dezice de sangele care-i curge prin vene.

Dragos Anastasiu a fost la Sef sub acoperire

Ca sa fie sacul plin, Dragos Anastasiu le-a dat angajatilor cadou excursii la el la firma, adica l-a mutat pe unul din Delta in Ardeal si viceversa. Asta e viata, tot e bine ca au primit cate ceva, se putea si mai rau, adica nimic sau o diploma de merit.  Evident ca ziarele online au scris despre cum cei care au fost recompensati de seful Eurolines au izbucnit in lacrimi. Nimeni nu zice ca cei care lucrau la el sau la alti patroni au salarii atat de mici incat o duc foarte rau. A, despre asta nu se poate discuta, ar fi neplacut.

Nu stiu care este scopul emisiunii Sef sub acoperire, teoretic este un mod de a promova afacerea respectivului sef. De curiozitate am sa ma uit ce a oferit Mohammad Murad, cel de care-mi place chiar si la Imperiul Leilor. Este patronul de la Phoenicia Hotels, adica un fel de concurent a lui Dragos Anastasiu, fara a avea afaceri si in domeniul transportului. Am revazut episodul de anul trecut si acum pot sa spun: a dat un curs de pregatire in Italia, pentru fata din restaurant. Fetei de la restaurant i-a dat 5.000 de euro, nici mult dar nici putin. Dar ca sa puna capac, i-a mai dat o bursa de 10.000 de euro ca sa-si faca fata studiile. Baiatului de la gunoaie i-a dat 1000 de euro sa-si achite creditul si i-a platit chiria pana ce fata lui va implini 18 ani. Arab cu suflet mare, nu-i asa?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.