Diana Iovanovici-Șoșoacă șoșochează din nou

Va ziceam acum ceva vreme ca Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR, ei bine ea reuseste sa șoșocheze din nou cu o postare din partea lui Donald Trump facuta pe Twitter – uitand probabil ca expresedintele american are contul blocat de ceva vreme – deci dupa ce prima impresia a fost ca nu este contul ei, link-ul fiind cu adresa diana.macovei1, dar vazand live-urile ne-am dat seama ca nu este nicio greseala, am ajuns la concluzia ca domana ne-a cam dus cu zaharelul o buna bucata de vreme. Pai nene, sa te dai acum prietena lui Trump, Putin si Xi Jinping le cam depaseste pe toate!

Diana Iovanovici-Șoșoacă șoșochează din nou

Romanasii nostri sunt foarte atenti cand vine vorba de gasit ceva de ras, asa ca dupa ce Diana Iovanovici-Șoșoacă șoșochează din nou Romania, a urmat un val de rasete pe seama ei. Ciudat este ca doamna nu pare deranjata, postarea sta inca sus dupa 19 ore de la lansare. Daca astia dau legi la noi in tara este clar de ce suntem unde suntem. Pritenii lui Trump pe Twitter sunt actualii nostri senatori! Daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam ca e posibil.

Vezi tu prietene, de multe ori esti tentat sa nu-i tai omului toata credibilitatea de la prima ineptie pe care o scoate pe goarna, incerci sa cauti explicatii, sa vezi daca nu e un sambure de adevar ascuns bine pe undeva. Dar cand o vezi pe asta esti convins 100% ca medicii i-au recomandat sa umble fara masca – dar sa stea acasa si sa nu mai iasa pana la noi ordine! Ce sa mai adaug? Ca acesta este un pamflet si ca orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare?

Aveti voi ce comenta? Eu una nu mai am cuvinte, m-a lasat masca – mai ales ca unii o si cred: Să nu renunțați niciodată ori cît va fii de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus nu sunteți aleasă la întîmplare aveți ceva de îndeinit pe acest pămînt sfînt !!. Doamne ajută !!. Astia sunt votrantii AUR sau ma rog, a domanei Sosoaca!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.