Vlad Tofan milionar la 24 de ani

Vlad Tofan este un tanr de 24 de ani din Husi, ceea ce-l deosebeste de alti tineri de varsta lui este faptul ca el este deja milionar. Dar sa vede cum si-a inceput cariera de om de afaceri Vlad, un pusti ca oricare altul, dintr-un orasel aflat la granita cu Republica Moldova. Pe la 14 ani Vlad Tofan a descoperit viata de adolescent cu bani, parintii sai avand o mica afacere cu haine. Doar ca banii nu sunt niciodata suficienti, asa ca a avut de ales, fie se limiteaza la cei 800 d elei pe care-i primea de la parinti, fine invata sa faca proprii sai bani. A ales in mod evident, a doua varianta.

Vlad Tofan, tanarul din Husi ajuns milionar la 24 de ani

Tatal lui Vlad Tofan ia dat pe mana un magazin cand inca nu implinise 15 ani, ca sa poata sa-si faca singur rost de banii de care avea atata nevoie pentru distractii. Initial lucrau impreuna, la scara mica. Veneau in Bucuresti, la Dragonul Rosu, locul ideal de unde te puteai aproviziona cu orice la pret de chilipir, apoi revindeau in Husi. Asa au inceput multi romani din provincie, dar si din capitala. Care era talentul lui Vlad? Stia sa aleaga marfa, asa a ajuns sa mareasca afacerea destul de repede cu alegeri inspirate.

Apoi pe la 17 ani a trecut de la chinezi la turci, alti furnizori de chilipiruri, marfa nu prea de calitate, dar ieftina. Cum tanarul Vlad Tofan nu prea stia turca, dar mai ales preturile, cumpara destul de scump marfa. Asta pana si-a dat seama ca nu e ceva in ordine. Banii se imputinau, asa ca a fost nevoie de un imprumut. Teoria sa depsre afaceri era sa-si satisfaca clientii, asa ca majoritatea timpului observa cam ce isi doreau acestia. Dar de fapt norocul sau a fost un partener turc, care a vrut sa-l cunoasca pe tanarul de 18 ani care venea din Romania sa cumpere toate noutatile aduse de el. Asa a inceput de fapt afacerea sa se puna pe picioare.

Apoi a urmat extinderea online, facuta cu un coleg de clasa, programator. Acum vind intoata Romania, dar viseaza sa se extina pana in Franta. Lectia de azi este depsre perseverenta si depsre cum sa tintesti mai sus. Da, ai nevoie si de putin de noroc [ partenerul turc ], de oameni priceputi langa tine [ colegul programator ], dar in primul rand ai nevoie deo viziune. Fara ea nu ai cum sa ajungi departe!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.