Idei pentru viitorul primar: bilete gratuite RATB pentru genuflexiuni

Cand vine vorba de primari, mi se pare ca Emil Boc si-a gasit menirea. Are niste idei de-ti sta mintea in loc. Cea mai noua este cea cu bilete gratuite contra 20 de genuflexiuni, daca te tin picioarele poti merge gratuit toata ziua. Pentru un set de 20 de genuflexiuni primesti un bilet gratuit, poti face cate serii ai chef. Sincer sa fiu abia astept sa vad asta si la Bucuresti. Bine, asta merge la tineri, dar la batrani ce le faci? A, pensionarii au gratuit! Sau NU? In Ungaria pensionarii merg gratuit inclusiv cu trenul pensionarii, ca sa vezi. Si la noi am inteles ca se dau nu stiu cate tichete, dar parca la aia e altceva.

Idei pentru viitorul primar: bilete gratuite RATB pentru genuflexiuni

Ideea ”Biletului de Sanatate” mi se pare salutara, banuiesc ca asa studentii nu ar mai merge pe blat cum se spune, sau ma rog, nu ar mai avea scuze. Aparatul functioneaza automat, daca ai facut cele 20 de genuflexiuni corect, iti da un bilet. Mai vrei unul, mai faci o serie de 20. Ai sa razi, eram convins ca se foloseste cu o nu cu u, adica genoflexiuni. Am aflat macar forma corecta a cuvantului, iar daca o sa vad aparatul in Bucuresti, promit sa-l votez pe primarul asta.

A, la Cluj nu o sa dureze vesnic chestia asta, doar doua saptamani. Adica o minune nu dureaza vesnic, plus ca un bilet e mai scump ca la Bucuresti. RATB-ul are cele mai ieftine bilete din toata tara! Aici suntem intr-adevar campioni. Iti dai seama ce ar fi daca ar mari cineva pretul biletelor RATB? Sincer sa fiu nu am curaj nici sa ma gandesc prea mult la asa ceva. Pana si caldura parca e cea mai ieftina la noi. In schimb avem si noi cu ce ne mandri: pretul chiriilor si apartamentelor. Aici tot cu cei din Cluj ne luptam, doar ca ei conduc detasat. Mai avem si ceva salarii mai mari ca in restul tarii, deci ne permitem pana la urma sa lasam genuflexiunile pentru altii. Ne luam pur si simplu bilete si gata. Prea mare investitia pentru o economie atat de mica?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.