Nicolae – Ionut Pascu divorteaza de Raluca Pastrama

S-a rupt lantul de iubire dintre Nicolae – Ionut Pascu si Raluca Pastrama, cei doi divorteaza dupa opt ani de casnicie fericita. Acum opt ani cei doi paseau pe drumul unei casnicii incurajati de nasii lor, Maruta si Andra. Asta dupa ce Pepe divortase zgomotos de Oana Zavoranu. Pepesi Raluca au adus pe lume doua fete, dar se pare ca acest lucru nu a dus la o casnicie mai trainica si iata ca dupa opt ani cei doi se despart [ amical ]. Am ales sa mai scriem la rubrica mondena pentru ca Pepe e nascut la Bucuresti pe 20 iulie 1979. La 41 de ani are deja doua casnicii la activ, dar si doua divorturi. Nu e putin pentru un tanar talentat si frumos ca Ionut Pascu.

Nicolae – Ionut Pascu divorteaza de Raluca Pastrama

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama se va incheia la notar, civilizat, nu asa cum a fost in cazul Oanei Zavoranu. Fac asta zice Ionut Pascu, de dragul copiilor. Se despart in conditii pasnice, si-au impartit deja averea [ a lui Pepe, ca Raluca nu prea are ce imparti ]. Cei doi nu mai locuiesc impreuna de doua saptamani, deci nu mai este cale de impacare. Asa e la artistii nostri, dragostea nu e vesnica, dara-mi-te casnicia.

Pepe a spus intr-un interviu ca nu sunt motive serioase de divort, pur si simplu ambii au simtit ca nu se mai poate. Pe de alta parte a mai spus ca nu mai sunt tensiuni, deci au fost, dar nu ne spune din ce motive apareau acestea. Daca e sa ma intrebi pe mine, as zice nepotrivire de caracter. Fiind fortati de pandemie sa stea mai mult impreuna, apar tensiunile intre soti, daca nu au cam aceleasi valori la care sa adere.

Cine vrea sa auda mai multe poate merge pe canalul sau de YouTube, acolo el explica cat de bine se intelege cu Raluca – care pana la semnarea documentelor la notar, este sotia sa legala. Eu una nu cred in despartirile astea amicale, pentru ca daca ar fi asa, de ce sa divortezi? A, ca Pepe e frumusel si asaltat de fane, asta e alta discutie. Dar daca nu-i dai motive sotiei, motive de gelozie, nu ajungi la divort. Stai sa vezi stirile mondene, o sa aflam repede daca motivul despartirii a fost o EA, sau pur si simplu s-au saturat unul de altul.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.