Despre tratamentul COVID 19 din Rusia

S-a scris mult si s-a discutat si mai mult despre faptul ca in Rusia ar exista un tratament impotriva COVID-19, a inceput cu stirea falsa ca se vinde AVIDOL peste tot, ca rusii sunt protejati in timp ce noi europenii NU. Mai tineti minte acel video viral facut de un italian in aeroportul din Moscova? Acum se vorbeste despre Avifavir, alt medicament miraculos dezvoltat de specialistii rusi. Ar mai trebui subliniat ceva, cercetatorii rusi au anuntat ca un vaccin impotriva COVID este aproape gata, deci nu s-au finalizat cercetarile, Au mai anuntat si engelzii si americanii ca sunt pe linia de final, doar ca nici tratamentul cu Remdesivir nu garanteaza vindecarea sau imunizarea.

Despre tratamentul COVID 19 din Rusia

OMS anunta ca in lume sunt deja sute de vaccinuri (impotriva COVID-19) in proces de testare, doar ca niciunul nu este confirmat. Stim deja ca in Europa nu a fost admis tratamentul cu Avifavir produs de Rusia. Asta nu exclude ca Moscova sa fie inaintea altora, chiar si dupa scandalul de spionaj dat publicitatii recent. Pe de alta parte Mihail Muraşko a anuntat pe 1 augist ca deja vaccinul este in proces de inregistrare si ca va fi oferit in masa populatiei din Rusia. Poate fi o veste buna sau o dezinformare, ne asteptam la ambele variante.

Daca Rusia a dezvoltat un vaccin viabil contra COVID-19, sa vedem cui il va vinde sau daca il va folosi doar pentru uzul intern. Avand in vedere reactia OMS, banuim ca rezultatele rusilor nu vor fi recunoscute prea curand. Pe de alta parte, daca Moscova a reusit, ar fi pacat sa nu beneficieze toti de acest tratament. Tot Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca un vaccin sigur si care sa ajute real la eliminarea pandemiei va necesita cel putin un an si jumatate de experimente. Deci sa ne inarmam cu rabdare, pana atunci restrictii peste restrictii peste tot in lume.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.