Atentie, cad copacii in Bucuresti

La noi in Bucresti este o placere sa-ti parchezi masina pe trotuar, ca oricum nu ai unde in garaj. Uite asa descoperi ce inseamna sa ai o asigurare CASCO la masina, ca nu se stie cand iti cade copacul peste ea. Aseara doi proprietari de masini stateau linistiti cand ce sa vezi? Un copac s-a pravalit peste autoturismele lor, lasandu-i cu buza umflata. Nici nu se putea altfel, desi au sanse mari sa primeasca ceva despagubiri de la primarie. Evident daca au un avocat bun, ca alttfel ce treaba are primaria cu necazul lor? Bine macar ca nu s-a intamplat ceva cu cei trei pietoni care tocmai treceau pe acolo.

Atentie, cad copacii in Bucuresti

Nu se stie motivul pentru care copacul s-a saturat sa stea la verticala si a ales orizontala. Vantul nu batea cu putere, asa ca primele suspiciuni sunt legate de batranetea acestora. A, ca nu erau nici ingrijiti e o alta poveste. Recunosc ca si eu tin masina in fata blocului, sub niste copacei mai tineri. O parchez departe de bloc, sa nu ma trezesc cu un turture mai zglobiu care nu are altceva mai bun de facut decat sa tinteasca spre masina mea. Cat m-ar costa sa tin masina la parcare? Probabil undeva la 2 euro pe zi, sau 60 pe luna. Asta ar insemna cam 720 de euro pe an, ceea ce sa fim sinceri, nu ma face prea fericit si nici dornic sa fac asa ceva.

Blocul nu are parcare subterana, nu are nici macar parcare supraterana, adica amaneajata. Punem si noi maisinile pe unde apucam, ca sa nu incurcam pietonii si alte masini care au treaba prin jurul blocului, cum ar fi cea de la salubritate. Ma tot uit la copacii din jur, asa direct cu trunchiul pe masina nu au sanse sa ajunga, dar cateva crengi au sanse mari sa mangaie masina. Pe ce te poti baza? Pe noroc, ca pe altceva nu ai. Baietii astia din imagine insa n-au avut noroc, acum au masinile distruse si probabil o gaura mai mare in buget. Or fi fost spalate?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.