Cristian Bozgan si Carmen Negoita – ce este intre ei?

Deci am pus si noi primul titlu facut sa atraga cititorii, pacat ca nu vom distribui articolul in Social Media, sa verificam daca musca cineva. dar totusi exista si putin adevar in ce am spus, Cristian Bozgan este Fat Frumos din visele pe car ele are Carmen Negoita – dupa divortul de primar . Adica doamna ex-primar se uita la Ferma, unde evident c al-a ales ca posibil partener pe antrenorul exclusilor. Dar cine este acesta de fapt? Evident ca nu se rezuma totul la a fi coprezentator alaturi de Mihaela Radulescu, iar faptul ca a rezistat doua sezoane, inseamna ca isi face treaba bine.

Cristian Bozgan si Carmen Negoita – ce este intre ei?

Ca sa terminam cu titlul asta de prima pagina al ziarelor noastre: intr-o emisiune la Maruta Carmen Negoita a recunoscut ca daca ar trebui sa aleaga un viitor iubit, acesta ar fi Cristian Bozgan – doar ca el este deja casatorit, asa ca il viziteaza doar in vise. Gata. Se spune ca omul nostru ar fi lucrat in aramata, nu doar la noi, dar si prin strainatate. Se vede din emisiune, nu-i asa? Exepert in tehnici de supravietuire in situatii extreme, a ales de data asta calea televiziunii. Unde te poti realiza mai bine la noi daca nu fie in televiziune, fie in politica?

Acum ai sa ma intrebi daca stiu ce l-a atras pe Cristian Bozgan la televiziune, iar eu am sa-ti zic scurt: Mihaela Radulescu. DA, cei doi sunt prieteni de peste 20 de ani, asa ca pe cine sa fi adus ea la Ferma, daca nu un prieten – nu se numeste pila, asa s-ar fi numit daca asta ii dadea bani, sau nu ar fi fost talentat. Dar el are calitati, asa ca dupa ce au jucat impreuna ala – bala – portocala, el a iesit castigator. Simplu. A, faptul ca fratele Mihaelei Radulescu si cumnata ei sunt nasii de cununie ai lui Cristian Bozgan este doar o coincidenta. Pura. Nu poti trage de aici concluzia ca in televiziunile private se merge pe cumetrisme, asta vezi doar la stat. As mai adauga doar unde a invatat Cristian tehnicile de supravietuire: in Israel. Asta ca sa le dau de lucru celor ce cauta mereu o explicatie.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.