Cum il cheama de fapt pe Romică Țociu

Toti il stim drept Romică Țociu, insa putini stiu ca pe buletinul sau sta scris de fapt Constantin Romeo Toma Tociu, iar numele sau s-a transformat in ceea ce stim azi cand artistul a ajuns la brigada artistica de la Depoul CFR. Cand a fost intrebat cum il cheama, au tras concluzia ca nu e italian sa-i zica Romeo, asa ca au ales Romica. In scurt timp porcla s-a transformat in renume si azi asa-l stie toata lumea. Alaturi de prietenul sau Cornel Palade fac de ani buni lumea sa rada pe marile scene si pe micile ecrane. Povestea de viata a artistului e lunga si interesanta, o sa o depanam mai jos macar putin, pentru deliciul fanilor sai.

Cum il cheama de fapt pe Romică Țociu

Romica Tociu ar fi trebuit sa devina ofiter de cariera, mai exact infanterist. Doar ca lui viata cazona de la Sibiu nu i-a placut, asa ca a fost pedepsit dupa ce a fugit de acolo si a fost trmis sa devina lacatus mecanic la CFR. Avand doar liceul terminat, ce era sa faca tanarul Romeo? Mai ales ca era de etnie rrmoa, lucru pe care nu l-a ascuns niciodata. A avut noroc la CFR, a ajuns repede de la statia de radio-amplificare, unde-si facea de cap. N-am gasit informatii ca ar fi terminat o facultate, desi era posibil, avand in vedere ca este nascut in 1962, la Bucuresti. Adica sa tot fi avut 28 de ani la Revolutie.

In anul 1992 il gasim pe Romica Tociu la Teatrul „Constantin Tanase” din Bucuresti, locul unde a cunoscut-o pe sotia sa Nicoleta. Aceasta este insa cea de a doua sotia a actorului, pe prima inca nu am aflat cu o chema, dar el ne spune ca ea l-a ajutat sa ia calea actoriei. Despre infidelitatile sale de la rubrica mondena nu scriem azi, pentru ca oricum ar fi, sa fim sinceri, nu-l ajuta fața. A trebuit sa scriem cu diacritice, pentru a nu se confunda cu fata, pentru ca el are un baiat, Catalin. Pe fata o cheama Dani sau Daniela, nu suntem siguri. Asadar actorul are cel putin doi copii, o fata si un bauiat. De curand a devenit bunic, Catalin oferindu-i un nepotel acum doi ani.

Nora lui Romica Tociu – Izabela – i-a sucit mintile lui Catalin, ba mai mult, lasand la o parte faptul ca era studenta si ar fi putut amana putin aducerea pe lume a unui copil, a trecut peste toate si a adus pe lume un baietel minunat. Adica i-a oferit lui Romeo Toma totul, sa ma rog, ce-i mai lipsea. Doi copii, un mepotel si o cariera de succes alaturi de Cornel Palade, ce si-ar mai putea dori?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.