Trafic Bucuresteni.info conform Analytics

In mod cert nu este vorba de traficul de pe Autostrada A7, ci de cel de pe site-ul nostru in luna ianuarie. Nu vorbim aici decat despre traficul organic, ca asa din alte surse avem alte date, mai interesante. Totusi pentru un site care s-a lansat abia pe 2 august 2020, deci am implinit jumatate de an, eu zic ca e super ok. Daca toate site-urile mele noi ar avea o astfel de evolutie, adia 300 de articole unice, in jur de 500 de vizitatori unici pe zi si un venit frumusel, sa stiti ca am fi multumiti si ne-am face mai des vacantele in Dubai.

Trafic Bucuresteni.info conform Analytics

Evident ca stam nu tocmai fericit raportat la numarul de cautari, care depasesc 25.000 pe luna, iar noi abia trecem de 2.000 de vizitatori. Dar asa este cand inca nu ai optimizat nimic, te bazezi doar pe calitatea articolelor. Veniturile ziceam ca sunt multumitoare, acopera leafa celor trei editori, speram sa facem aceiasi performanta cu site-ul La bani marunti, care s-a lansat acum cateva zile. Am inceput cu dreptul, deja site-ul este pregatit pentru monetizare, acum sa aiba parte si de ceva trafic si gata.

Cele doua site-uri se vede ca sunt construite pe acelasi design, care nu este perfect, pentru ca cel putin la partea de optimizare stau la fel de slab. Oricum este prima incercare a noastra pe TLD-ul .Ro, speram sa nu fie si ultima. Revenind la Bucuresteni.info, speram sa ne diversificam putin partea de venituri, deja avem cititori fideli, ceea ce se poate vedea usor in Analytics. Daca omul revine pe site este mai mult decat OK, daca ajungem la macar 1000 de unici pe zi pana in vara, eu zic ca ne-am atins obiectivul. Cu 30.000 de cititori pe luna suntem acolo unde ne-am propus, desi evident ca se putea si speram la mai bine.

Ne pregatim sa facem un pas inainte spre optimizare, in prima etapa vom merge pe trei pagini, pentru a verifica daca strategia aleasa este si cea corecta. Ne bazam in continuare pe textele scrise, vom pastra tonul acesta mai „de strada” desi suntem declarati ca site de stiri, dar parca ne-am saturat de stilul asta „scorțos” de a prezenta viata de la noi din tara.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.