Politia a iesit la proteste in Bucuresti

Nu stiu ce sa zic, pare ceva iesit din comun sa vezi politia iesita la proteste, iar jandarmii sa intervina ca sa-i trimita acasa. Motivul pentru care salariatii din sistemul apararii, asistentei sociale, culturii si administratiei publice au iesit in strada este faptul ca salariile nu au fost majorate si anumite sporuri la fel. Adica nu le mai ajung banii, numai noua ne ajung. Nu vreau sa critic faptul ca oamenii sunt nemultumiti de venituri, dar ma gandesc ca poate ar trebui sa ne gandim la cei cu salariul minim. Aia cum se descurca? Nu mai zic ca parca nu e ok sa arunci cu fumigene la protest.

Politia a iesit la proteste in Bucuresti

Ma gandesc ca protestul a fost autorizat, ca nu-i lasa nime ni pe politisti sa mearga tocmai la Cotroceni, iar colegii lor de la jandarmerie au intervenit atunci cand s-au aruncat fumigene. Cam asta e situatia acum, probabil ca o sa vedem la stiri detalii, atsa daca nu dam pe Realitatea TV sau alte posturi unde numai din astea dau toata ziua. Au fost date si amenzi, am inteles ca o astfel de sanctiune a fost in jur de 4000 de lei. Adica daca nu-ti ajung banii, ia de aici sa vedem daca acum iti ajung.

Mi s-a parut un pic deplasat cand am vazut un politist zicand: ia mana de pe mine, ce inseamna asta. Pai inseamna ca asa se intampla si la protestele civile, doar ca atunci jandarmii nu sunt luati la rost de catre alti politisti. Fara sa fiu rautacioasa, e cam perioada de restriste la buget, de unde sa le mai dea mariri de salarii si de sporuri? Nu ne ajung banii nici sa trecem strada, dar vrem marire chiar acum? Ma indoiesc ca politistii chiar nu au bani, daca alte categorii au. Asa ne-am invatat, nu ne mai ajunge si vrem marire an de an. Alta treaba e ca oricum avem salarii mici, iar tot ce ste sub 1000 de euro pe luna, e putin.Asta e alta discutie.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.