Vine gerul in Bucuresti

Da, teoretic anul 2023 a fost cel mai cald din istoria Bucurestiului, doar ca la noi a venit acum iarna, iar gerul a inghetat nu doar geamurile ci si locuitorii din apartamentele lasate fara apa calda ( o fi legatura intre canal;izare si caldura? ).Ti-ai schimbat cauciucurile de iarna sau umbli tot cu alea de vara? Sa nu ai surprize, iar aici nu ma refer la politia locala ci la alunecarile posibile din cauza poleiului ( e asa de frig, ca dimineata am ghiata pe geamurile de la masina! ). Lapovita si nisnoare, asta anunta meteorolgii pentru sfarsitul asta de saptamana, adica in weekend ( pentru vorbitorii de romgleza! ).

Vine gerul in Bucuresti

Nu stiu cum o fi in restul tarii, dar la noi in Bucuresti e frig, ninge si in unele sectoare e lapovita. Adica ne pregatim de iarna ( si noi, masinile si mai ales curtile unde va trebui sa iesim sa dezapezim ). Urmeaza stirile cu turturi cazuti pe trotuare, masini blocate si evident stirile despre cum ne-a luat si iarna asta pe nepregatite. Ne mai salveaza doar Serghei Mizil, asta daca vine el de la Snagov in Bucuresti. Asta pentru ca el e mai dezghetat, a trait bine si in epoca cand era frig in Romania, dar merge si in tarile mai calde, unde noi nu mergem, dar ne uitam pe WikiPedia sa aflam cum e acolo.

In rest va doresc un an mai bun in 2024, fara sa insinuez ca asta a fost mai rau, avem rezerve de gaz sa ne punem si in cap, pretul petrolului e in scadere, benzina se scumpeste, cresc taxele locale chiar si in Bucuresti, chiriile din sectorul 1 au depasit Clujul, mai pe scurt e din ce in ce mai bine. Ma gandeam ca nu pot lasa stirea asta sa treaca pe langa noi, ar fi fost de neiertat. Vine omul pe site-ul bucurestenilor, cauta starea vremii si nu gaseste. Pai nu se poate asa ceva, ori suntem un site serios, ori ne prefacem?

Prognoza meteo pentru luna decembrie in Bucuresti? Ploua cu promisiuni, caldura este mai mult in sufletul locuitorilor si macar stim ca la noi nu e mai rau ca la altii. Ma refer la sectoare, desi sincer sa fiu numai in sectorul 5 nu as vrea sa stau ( desi ar fi cateva strazi unde e mai ok, nu le stiu pe nume, dar mi-a zis un prieten de la Piata Chirigiu ca stie el unde e bine in sectorul lui Cristian Popescu Piedone (care pastoreste atat de bine o parte a capitalei).

In speranta ca la voi e cald si bine, ca apa calda galgaie la robinete si ca salariile si pensiile sunt asa de mari, incat nu va mai uitati la preturi, taxe si impozite, va doresc weekend placut! Stiu ca azi e joi, dar am zis sa nu las pe maine ce pot face azi, adica sa va doresc tot binele din lume!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.