Romania este pe invers fata de majoritatea tarilor din U.E.

Asa cum am zis de curand, am reusit sa ma inscriu pentru vaccinare, doar ca am primit varianta de la AstraZeneca, ceea ce sincer ma cam pune pe ganduri. Stau si ma intreb, oare tarile alea, cum ar fi Franta, Germania, Spania sau Italia, au ceva cu vaccinul ala sau au ceva date care i-au pus pe ganduri. Pentru ca pe domnul „Calafat” nu-l ingrijoreaza deloc ce se discuta in lumea medicala, el ii da inainte cu ce si-a propus, apoi daca va iesi rau, va gasi scuze si gata, mergem mai departe.

Romania este pe invers fata de majoritatea tarilor din Uniunea Europeana

Nu pot sa zic ca am dovezi ca vaccinul celor de la AstraZeneca este periculos, dar ma intreb daca merita riscul ala cat de mic. Mi-am programat parintii si parca nu as vrea sa traiesc cu gandul ca eu i-am dus acolo. M auit la declaratia lui Barna: Faptul că sunt blocaje pe platforma de programare pentru vaccinare arată că e vie, va si cum acolo unde nu sunt blocaje e o problema, nu la noi. La o astfel de abordare a autoritatilor deja imi pun mari semne de intrebare fata de ce am de facut in continuare.

Campania de vacccinare din România a intrat, de luni, 15 martie 2021 in faza a 3-a si eu m-am inscris cu toata familia la vaccinare, in primul rand pentru ca vreau sa fiu oarecum protejat, dar se pare ca nu doar rata de succes este o problema la AstraZeneca. Asa ca ma intreb oare de ce la noi nu se tine cont de atentionarile internationale. Viata si sanatatea noastra nu conteaza, ci doar numarul de doze folosite? Mergem pe principiul bani am dat, trebuie mancat?

Sincer sa fiu am sa-i scot pe parinti din lista si o sa incerc sa-i programez din nou, poate nimeresc alt vaccin. Dar ce sa mai aman, am facut asta choar acum, am les alt centru de vaccinare si astept confirmarea. Macar am ales un centru din orasul meu, la Spitalul Municipal, unde sper ca fiind conditii mai diversificate de stocare a vaccinurilor, sa nimereasca la Phizer sau Moderna. Acum ramane sa vad si cand se va face reprogramarea.

UpDate: Peste 11 milioane de doze de vaccin Covid-19 AstraZeneca au fost până acum administrate în Marea Britanie şi numărul de cheaguri de sânge raportat după administrarea vaccinului nu este mai mare decât cel care s-ar fi produs în mod natural la populaţia vaccinată.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.