Tavi Perțea versus Theo Pop redivivus

In lumina noului clip postat de Theo Pop reiese ca judecatorul ii da dreptate, deci aviz amatorilor. Concluzia mea? Nu te mai lua dupa prioritate, fii cu ochii in patru sa nu julesti masina. Apreciez tenacitatea lui Theo Pop, a demonstrat ca poate castiga in fata lui Tavi Pertea. Daca ma intrebi pe mine, eu zic ca e mai ok ce zice Tavi – adica sa te incadrezi corect si nu o sa fie probleme. Doar ca eu m-am incadrat gresit de atatea ori pentru ca „ambuteiaje”, incat stiu ca viata bate logica de multe ori. Asadar nu stiu daca este sau nu sensul giratoriu o intersectie [ ca daca este, are dreptate Tavi ], nici daca alea sunt sau nu benzi de circulatie – pentru ca termenul de longitudinal nu prea se „pupa” cu cercul, dar este evident ca instanta i-a dat dreptate lui Theo si Tavi a cam dat amenzi degeaba.

Tavi Perțea versus Theo Pop redivivus

Am gasit ca la moldoveni la scoala de soferi te invata ca cel de pe banda 1 are prioritate, iar tu cand iesi din sensul girmatoriu trebuie sa te asiguri. Clar. La fel de clar este ca daca te incadrezi pe prima banda si iesi pe prima sau a doua iesire din sens, nu sunt probleme, dar asta este o alta discutie. De ce legiuitorul nu spune clar ca sunt sau nu benzi in sensul giratoriu? Nu e problema mea. Daca sunt benzi, este evident ca Theo Pop are dreptate. Daca insa sensul giratoriu este o intersectie si faci insula aia mica cat o .. stiti voi ce de furnica, situatia se schimba. Asadar oricum exista controverese, doar ca desi la noi nu exista legea precendentului, uite ca nu o instanta, ci doua ii dau dreptate lui Theo si nu lui Tavi.

Ma gandesc ca Tavi Pertea stia asta deja, caci a pus un clip unde zice ca instanta i-a dat dreptate, doar ca acolo era alta speta. La Oradea se pare ca s-a luat alta decizie, buna sau rea, corecta sau nu, daca se respecta pana la urma iese ok. Deci stim ca pana la proba contrarie, cel de pe banda 1 are prioritate la mersul in cerc. Ca-i incurca pe cei de pe banda 2, care trebuie cumva sa iasa din sens, e o alta discutie. Adica vreau sa zic ca daca faci cercuri infinite de pe banda 2 nu incurci pe nimeni, daca le faci de pe banda 1, ii incurci pe toti! Ar fi prima data cand legea e impotriva naturii?

Ce zice WikiPedia despre sensul giratoriu:sensul giratoriu reprezintă o intersecție dirijată – apai atunci ar trebui sa te ghidezi dupa regula din intersectiile dirijate, in cazul nostru insa nu pare a fi asa. De ce? Pai ia redu rondoul ala la un punct si vezi ce intersectie obtii. Ce mai zici de indicatoarele alea cu inainte si la stanga sau dreapta? Care mai e rolul lor? Lunga disacutie, dar transata scurt de instanta din Oradea in favoarea celor spuse de Theo Pop. Runda asta ii revine lui, Tavi ramane pe locul doi, cu un meci pierdut la activ. Unde l-a pierdut? In instanta!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.