M-am inscris la vaccinare, probabil in 2201 voi fi programat

Prima veste buna este ca m-am inscris la vaccinare, a doua veste mai putin buna este ca probabil in 2201 voi fi programat sa merg sa ma vaccinez. Pana atunci cum vin sau plec din tara, trec pe la carantina 14 zile. Iar eu fac asta destul de des. Martie este luna in care nimic nu merge asa cum ai fi vrut, de azi ceva se schimba pe planul incasarilor noastre, ceva se schimba pe plan financiar si tot asa. Stai sa vad cum va fi cu plata salariilor, parca vad ceva schimbari si acolo. Atunci sa te tii bine, am de facut o gramada de chestii.

M-am inscris la vaccinare, probabil in 2201 voi fi programat

Ce nu-mi place la platforma lor de vaccinare: nu primesti nimic care sa te anunte cel putin estimativ cand iti vine randul, am priceput ca s-a dat startul la etapa a III-a, adica gloata. OK, mai departe? Asteptam SMS-ul cand o veni el, intram zilnic sa vedem daca nu am ratat cumva momentul, sau cum facem? Platforma e destul de simpla, ca nici nu avea cum sa fie una complicata. M-am inscris rapid, deci orasul meu este scris gresit, dar nu conteaza. Acum am sa verific daca pot adauga toata familia, adica sotia si copii. Oricum, asta nu inseamna ca pana in septembrie avem siguranta ca ne vom intepa si cu ce vaccin o sa fie. Sper ca nu cu Sputnic.

Cum suntem in Franta – iar aici o sa ne vina randul cam tot ca si in Romania, am zis sa ma inscriu la noi acasa, mai ales ca am de gand sa mai vin sa vad ce face mama, tata, bunicii si tot neamul nostru numeros. Partea buna la platforma este ca te lasa sa te inscrii si din strainatate, dar cu numar de telefon romanesc. Atat. Nu ai unde sa scrii adresa de domiciliu, nu stiu daca verifica cineva daca corespunde cu cea din buletin. Tot e bine, macar am mai facut ceva, m-am programat la vaccinare si acum astept sa treaca codurile astea colorate. Daca vin din afara ar trebui sa-mi fac un test mai intai, sa ma lase 3 zile sa merg la medic. Deci pe langa drum mai platesc si cel putin 2 teste! Apoi primesc pasaportul de vaccinat, liber la turism pe unde vrea muschii mei! Bine, asta asa cum am zis, in 2201 cand mi-o veni randul.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.