Carmen Grebenisan – cine este si cu ce se ocupa

Recunosc c anu m-am uitat la emisunea aia interesanta cu vedete: ”Asia Express”, pentru ca nu stiam cine-i Carmen Grebenisan si cu ce se ocupa ea in timpul liber. Asa am ajuns eu la concluzia ca sunt putin cam pe dinafara cand vine vorba de vedete si influenceri. As fi putut sa scriu de mult despre Carmen sau macar despre celebra Alina Ceușan. Dar eu ma ocup de altele, cand lumea vrea sa stie despre lucruri importante. Nu am stiut ca a avut un prieten si acum are altul, un farmacist renumit de la noi din tara. Sau din Capitala, ca nu ne-a spus tot secretul cand a fost invitata la televizor.

Carmen Grebenisan – cine este si cu ce se ocupa

Noul iubit al frumoasei Carmen este mai tanar ca ea, adica cat de tanar poti sa fii daca instagram-arita e la randul ei tanara? Pana la urma cati ani are Carmen Grebenisan, unde e nascuta si ce hram poarta ea? Din investigatiile noastre ar avea 28 de ani, deci cand zice mult mai tanar, oare sa fie de 20 de ani farmacistul nostru? Fata asta a pornit la drum in 2014, a studiat la Cluj si a decis sa se mute in Bucuresti, orasul care candva era Micul Paris si a devenit azilul de influenceri. Esti tanara, frumoasa si de preferat blonda? Muta-te la Bucuresti, ce rost are sa nu fii atat de aproape de centrul finaciar al Romaniei?

Carmen Grebenisan are si propriul ei blog, deschis in spetembrie 2014, iar primul ei articol a fost despre o aventura din 2011 cand avea ea telefonul Nokia 5700, unul de fite evident pentru vremurile alea. Adica a inceput cu dreptul in viata asta de influencer, pacat ca s-a oprit in 2019 cu un articol despre biscuiti. Sa-i fi picat greu la stomac sau deja Instagramul ii ocupa prea mult timp ca sa mai poata scrie. O puteti urmari si pe pagina ei de FaceBook, sau ma rog – profil – pentru ca nu si-a facut pagina, ar fi fost de prisos. Pe YouTube are si acolo cateva zeci de mii de urmaritori, sa fie vre-o 78 de mii. Fata are viitor stralucit, va zice o cunoscatoare in ale internetului, Mihaela.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.