Stiri din Bucuresti

Avem nevoie de tine, pentru ca doar tu ne poti spune ce se intampla zi de zi in Bucuresti. De aceea te invitam in echipa noastra, sa construim impreuna un site pentru romani, facut din dorinta de a da ce-i mai bun, celor mai buni. Am pornit acest site cu dorinta de a face ceva mai bun, iar acum la inceput de drum vrem sa ne cerem scuze pentru eventualele greseli inerente oricarui site aflat in primele zile de viata.

O sa oferim pe cat posibil stiri verificate din mai multe surse, iar pe masura ce ne vom dezvolta vom avea si propriile stiri. De fapt asta este scopul final, sa scriem noi stirile, direct de pe strada. Ne vom axa in special pe Bucuresti, dar vom avea si informatii din presa internationala, de exemplu azi am publicat din Germania, dar vom continua si cu alte tari sau chiar de pe alte continente. Ne-am propus si o sectiune de curiozitati, poate vom ataca si sectorul culinar, cine stie ce idei ne mai vin pe parcurs.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.