Petitie: „Doamna Sosoaca nu ma reprezinta!”

Abia intrata in Parlament si iata ca doamna Diana Iovanovici Șoșoacă este contesta. Asa cum se stie deja, ea a participat pe listele de la Iasi, desi este bucuresteanca, dar legea nu te obliga sa candidezi in orasul sau judetul de resedinta ci o poti face acolo unde partidul tau crede ca ai mai multe sanse sa prinzi un loc caldut in Parlament. Asa se face ca deja s-au strans peste 6.000 de semnaturi care o contesta pe doamna senator. Din pacate nu conteaza, pot sa se stranga chiar mai multe voturi decat a luat AUR in judetul Iasi, doamna va ramane senator.

Petitie: „Doamna Sosoaca nu ma reprezinta!”

Tot cautam sa aflam unde s-a nascut Diana Iovanovici Șoșoacă, pentru ca din CVul ei rezulta ca a absolvit Universitatea „Tibiscus” din Timișoara, unde o vreme a fost grafician. Ma uit pe CV-ul ei si sincer am niste semne mari de intrebare. CV-ul a fost publicat pentru alegerile europarlamentare, il puteti vedea si voi aici. Mergand pe traseu aflam ca a terminat Liceul industrial nr.7, Timișoara cu bacalaureatul la final in anul 1985. Apoi urmatoarea etapa este la Universitatea „Tibiscus” Timișoara la Facultatea de Design. Absolventa a promotiei 1993. Intre 2008 si 2010 isi face doctoratul in arte plastice, nu vad nimic despre drept. Trag deci concluzia ca ceva nu se leaga pe pagina creata pe WikiPedia. Dar totusi data nasterii si numele corespund.

Lasam la o parte incercarea de a afla CV-ul doamnei Diana Iovanovici Șoșoacă si ne concentram asupra titlului acestui articol. DA, cineva s-a gandit sa faca o strangere de semnaturi pentru a demonstra ca sunt persoane – nu putine, care o contesta pe proaspata senatoare AUR. Am o veste nu tocmai buna pentru ei: nu ajuta la nimic efortul asta al lor! Toti vor sa afle varsta, data nasterii si locul nasterii, dar de fapt stim doar ce a declarat ea: ca este macedoneanca, ca bunicii au emigrat din Scopje, In rest cred ca este clar, avem o senatoare noncoformista, care spunea ca daca poarta masca lesina, dar nu a lesinat, dar care e posibil sa castige cateva procese impotriva celor ce o obliga sa stea „mascata” prin Parlament. Nu sta ea, ca nu-i in firea ei [ joc de cuvinte legat de fostul primar al Bucurestiului ].

Teoretic acest articol nu trebuia sa existe, pentru ca nu este documentat cum trebuie, l-am lasat doar ca sa nu se spuna ca azi nu am fost la munca!

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.