Echipa

Azi echipa Burestenii.info este formata din doua persoane, George si Liviu. Speram sa fim mai multi pana la finalul lunii august, sau macar pana la final de an. Acum cu siguranta nu putem oferi un salariu, insa putem oferi posibilitatea de a publica articole sponsorizate pe site-urile partenere [ nu sunt putine! ]. Asteptam sa si comentati pe site, am lasat cel putin pentru o vreme rubrica de comentarii activa, apoi poate vom implementa si posibilitatea de a comenta direct de pe FaceBook. Planuri multe de viitor, dar speram sa ne largim in curand echipa, deci vor fi si alte idei pe care le vom implementa pe site in curand.

Inca din prima zi am reusit sa populam site-ul cu ajutorul colegilor de la DigitalPress si WebPress, ceea ce ne da speranta ca in scurt timp vom avea stiri si din alte categorii, nu doar din cateva domenii abordate ca acum. De la ultimii am importat si tema site-ului, pana vom avea fonduri suficiente pentru a angaja un programator sa ne faca una proprietara. Stim ca drumul catre performanta este greu, dar speram noi ca prin munca si daruire, alaturi de o calitate sporita a informatiei, sa ajungem la rezultate cat mai bune inca din primele luni de la lansare.

In cazul in care te decizi sa lucrezi alatri de noi, indiferent ca esti in tara sau plecat in lume, nu ezita sa ne contactezi pentru colaborare. Sau daca vrei sa ne ajuti financiar, ne poti scrie si iti dam pagina noastra de Patreon. Da, chiar poti fi patronul nostru, conribuind cu orice simade bani crezi ca o poti sacrifica pentru a ajuta acest site.

Daca vreti sa ne lasati un mesaj, o puteti face folosind formularul de mai jos, cu mentiunea pentru Liviu sau pentru George, iar in cazul in care nu veti specifica cui va adresati, primul care vede mesajul va lua legatura cu dumneavoastra, sau va va scrie pe emailul metionat. Tot aici ne puteti scrie si pentru diverse colabolari.

Intre timp s-a alaturat si o prezenta feminina, domnisoara Mihaela, pe care o salutam si speram sa se simta bine alaturi de noi. Poti veni si tu, nu ai obligatii, important este sa scrii stiri si informati icare iti sunt pe plac, despre care iti place sa citesti si vrei sa impartasesti asta cu cititorii.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.